Ana SayfaDizilerKurtlar Vadisi Pusu yeni kanalı hangisi? Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman hangi...

İlgili Postlar

Kurtlar Vadisi Pusu yeni kanalı hangisi? Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, vadideki serüvenine Kurtlar Vadisi Kaos olarak devam edecek. 2003 yılından beri, ekranların klasiği haline gelmiş olan dizi filmin; ne zaman, hangi kanalda ve nasıl bir konuyla yayınlanacağı ise büyük bir merakla bekleniyor.

Kurtlar Vadisi Yeni İsmiyle Ekranlara Geri Dönüyor!

Necati Şaşmaz’dan Kurtlar Vadisi severlerine müjde: Geri dönüyoruz!

 

2007 yılında, Kurtlar Vadisi Pusu adıyla yayın hayatına tam 9 sezon devam eden, Türk televizyonlarının fenomen dizisi, yeniden Kurtlar Vadisi Kaos adıyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda, dizi filmin yayınlanması için TRT 1 ve TV 8’le görüşmeler yapıldığı gündeme gelmişti. Necati Şaşmaz, bu yılın ilk aylarında, yeni dizinin senaryosunun hazır olduğunu ve ekranlara geri döneceklerini açıklamıştı. Yine, dizinin ne zaman başlayacağı hakkında ise geçtiğimiz Şubat’ta yayınlanacağına dair açıklamalar yapılmıştı, fakat söylentiler asılsız çıkmıştı.

Nihat Doğan’dan Necati Şaşmaz’a ağır sözler: Ancak filmlerde vatan kurtarırsın!

Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda ve ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi Kaos için; dizi filmin başrol oyuncusu ve yapımcısı Necati Şaşmaz’dan, ayrıca herhangi bir kanal yönetiminden halen resmi bir yeni bir açıklama gelmemesi, dizi müdavimlerinin akıllarını karıştırdı. Medya Kulislerinden alınan bilgilere göre, dizi filmin yeniden Kanal D’de yeni sezonunda izleyiciler karşısına çıkacağı duyuruldu.

Kurtlar Vadisi Kaos’taki “Kaos Teorisi” Nedir?

Başarılı oyuncu Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos’un konusu hakkında yaptığı basın açıklamalarında, “Kurtlar Vadisi Kaos ile ‘kaos teorisi’ ele alınacak. Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide hedef dünyayı kaosa yönlendirip, kaosla yönetmek. Biz de ‘kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz?‘ anlatmaya çalışacağız. ‘Kaos durumunda elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz?’ bunları ele almaya çalışacağız. Değişen siyasi ve coğrafi denklemde Türkiye olarak nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapacağız gibi konuları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda ‘Myanmar’dan Afganistan’a, Makedonya’ya hatta Amerika’ya kadar uzanan hikayeler olacak‘ diye şimdiden müjdesini verebilirim.” Şeklinde bilgi vermişti.

Necati Şaşmaz çok zor durumda!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler