Ana SayfaDizilerVartolu, dönüşü olmayan büyük bir hata yaptı!

İlgili Postlar

Vartolu, dönüşü olmayan büyük bir hata yaptı!

Çukur dizisinin geçtiğimiz bölümünde Vartolu, öfkesine hakim olamayarak büyük bir hata yaptı! Saadet ile evlendirilmek istenen Cemil’in arabasını kurşunlayan Vartolu, arabadan Saadet’in çıktığını görünce neye uğradığını şaşırarak büyük bir şok yaşadı.

Final dedikoduları müjdeyi mi getiriyor? Çukur’da büyük bir Cumali sürprizi yaşanabilir!

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Show TV’nin bu sezon ki fenomen dizisi Çukur’un 27. Bölümü, izleyicileri; Koçovalılar ile Vartolu’nun büyük hesaplaşmasıyla karşı karşıya bıraktı. Çukur’u ele geçirmek isteyen Vartolu, İdris Baba ile ciddi bir düelloya tutuşunca, İdris Koçovalı ise Vartolu’ya meydan okumak için Saadet’i, “helal süt emmiş birisinin istemeye geleceğini” ve evlendireceğini tüm mahalleliye duyurmuştu.

Son bölümün final sahnesinde ise Saadet’in Cemil ile evlendirileceğini öğrenen Vartolu, öfke krizine girmiş ve Cemil’in de içerisinde olduğu aracı kurşun yağmuruna tutmuştu. Fakat, Vartolu’nun aracın kapısını açtığında, arabanın içerisinde sadece Saadet’i görülmesi, en az Vartolu kadar izleyicileri de büyük bir şaşkınlık içinde bırakmıştı. Acaba Saadet, yeni bölümde bu hamleye karşılık ne yapacak? Çok merak ediliyor…

Reytinglerde Düşüş Yaşamaya Başlayan Çukur Dizisi, Serenay Sarıkaya’yı kadroya mı dahil ediyor?

İşte, son bölüme damgasını vuran ve Vartolu’yu hataya sürükleyen Saadet’in söz merasimi

Yamaç’tan intikam dolu hamle!

Yamaç ise her taşın altından Vartolu’nun çıktığını öğrendikçe deliye dönmeye başladı. Bir taraftan babası İdris’in, bir taraftan Vartolu’nun, diğer bir taraftan ise eşi Sena’nın kendisinden sakladığı sırrı çözmeye çalışan Yamaç, artık her şeyde Vartolu’nun izini görmekten iyice intikam duygusuyla dolmaya başlamıştır. Bu duyguyla harekete geçen Yamaç’ın gözü dönmüştür artık…Ve Vartolu’nun merdiven altı laboratuvarını havaya uçurmuştur.

30 Nisan 2018 reyting sonuçları: Söz mü? Çukur mu? Yasak Elma mı?

#çukurdahesapzamanı Trend Topik Oldu!

Çukur’un, geçtiğimiz gün yayınlanan 27’nci bölümü başladıktan sonra dizi takipçileri #cukurdahesapzamanı etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #cukurdahesapzamanı etiketi ise pazartesi günü Twitter’ın Türkiye gündeminde 12 saat 20 dakika, dünyada ise 3 saat 45 dakika TT listesinde yer aldı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler