Ana SayfaDizilerNecati Şaşmaz'dan Kurtlar Vadisi severlerine müjde: Geri dönüyoruz!

İlgili Postlar

Necati Şaşmaz’dan Kurtlar Vadisi severlerine müjde: Geri dönüyoruz!

Kurtlar Vadisi dizisi tutkunlarına müjdeli haber. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, ekranlara geri döneceklerini açıklayarak “Hangi kanalda yayınlanacağını da açıklayacağız.” dedi. İşte detaylar…

Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı olarak tanınan başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi severlerine müjdeli haber verdi. Sevilen dizi, Şubat ayında ekranlara geri dönüyor.

Kurtlar Vadisi Kaos başlıyor

Önümüzdeki Şubat ayında yayınlanmaya başlaması planlanan dizi hakkında açıklama yapan Necati şaşmaz, dizinin Kurtlar Vadisi Kaos olarak ekranlara döneceğini ve Myanmar’dan da hikayelerin yer alacağını ifade etti.

“Bir Hadis Bir Film Kısa Film Yarışması Ödül Töreni” için Konya’ya gelen Necati Şaşmaz, AA muhabirine 2003 yılında yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisinin, 2018’de “Kurtlar Vadisi Kaos” olarak yeniden ekranlara döneceğini söyledi. “Dizimizin senaryosunu tamamladık.” diyen Şaşmaz, “Şubat ayı gibi televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak inşallah.” dedi.

Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanacak?

“Yakın zamanda fragmanlarıyla, hangi kanalda yayınlanacağıyla gündeme geleceğiz.” diyen Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos ile ‘kaos teorisi’ ele alınacak. Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide hedef dünyayı kaosa yönlendirip, kaosla yönetmek. Biz de ‘kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz?’ anlatmaya çalışacağız. ‘Kaos durumunda elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz?’ bunları ele almaya çalışacağız. Değişen siyasi ve coğrafi denklemde Türkiye olarak nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapacağız gibi konuları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda ‘Myanmar’dan Afganistan’a, Makedonya’ya hatta Amerika’ya kadar uzanan hikayeler olacak’ diye şimdiden müjdesini verebilirim.” diye konuştu.

Askeri dizi projemiz var

Sevenlerine başka bir müjde daha veren Necati Şaşmaz, “Bir de askeri dizi projemiz var. İnşallah onunla ilgili de yakın zamanda açıklamalarımız olacak.” dedi.

Gönlümüzdekileri ifade etti

Necati Şaşmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kudüs konusunda yaptıklarına da değinerek “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kudüs çıkışı çok doğru, çok yerinde bir hareketti. Gönlümüzdekileri ifade ettiği için teşekkür ediyoruz. İfade edebilme gücünü milletten alan Cumhurbaşkanımızın bu konuda söyledikleri hepimizin gönlünü rahatlattı. Dünyada Kudüs’ün yalnız olmadığı bilinmiş oldu. Oylamada, karşıt düşüncelilerin istedikleri olmadı. Bence bu bir devrimdir. Tarih tekerrürden ibarettir ama bu kez aksi yönde tekerrürün başladığını düşünüyorum.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler