Ana SayfaÜnlülerYeşim Ceren Bozoğlu: Kendimi tasavvufa adadım. Gerçek aşk burada!

İlgili Postlar

Yeşim Ceren Bozoğlu: Kendimi tasavvufa adadım. Gerçek aşk burada!

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, radikal bir karar verdi ve kendini tasavvufa adadığını açıkladı. Hayatında çok değişiklik yapan Bozoğlu, “Gerçek aşkı bununla buldum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Yeşim Ceren Bozoğlu’ndan radikal karar

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kalbimdeki Deniz isimli dizide Fikriye karakterine hayat veren ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, radikal bir kararla kendini tasavvufa adadığını açıkladı.

Yeşim Ceren Bozoğlu: Kendimi tasavvufa adadım

Alışveriş yaparken basın mensuplarının objektifine takılan Yeşim Ceren Bozoğlu, muhabirlerin “Aşkı buldunuz mu?” sorusun elindeki poşetti gösterip içinde Kuran-ı Kerim olduğunu söyleyerek “Gerçek aşkı bununla buldum. İnsani aşk bir yere kadar” yanıtını verdi.

Fırtınadan sağ çıktım. Ruhsal detoksa girdim

Radikal kararı ile ilgili konuşmaya devam eden Yeşim Ceren Bozoğlu, gardırobunu tamamen değiştirip kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine verdiğini ifade ederek “Hayatta çok hüsrana uğradım, tokat yedim. Artık tasavvufla ilgilenmeye başladım, ruhsal detoksa girdim. Fırtınadan sağ çıktım. İnsanı kılık kıyafete para yatırmak değil, fakirlere, hastalara yardım eli uzatmak mutlu ediyor” diye konuştu.

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler