Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan'dan Necati Şaşmaz'a ağır sözler: Ancak filmlerde vatan kurtarırsın!

İlgili Postlar

Nihat Doğan’dan Necati Şaşmaz’a ağır sözler: Ancak filmlerde vatan kurtarırsın!

Nihat Doğan, canlı yayında hakkında açılan dava için açıklama yaptı. Kurtlar Vadisi ekibinin 15 Temmuz’u bildiğini iddia ettiği için 8 yıl hapsi istenen Doğan, Necati Şaşmaz için “Ancak filmlerde vatan kurtarırsın” dedi. Detaylar haberimizde…

Nihat Doğan’dan bombalar

Nihat Doğan, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan yorumcusu olduğu Söylemezsem Olmaz isimli programda, hakkında açılan dava ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ne tesadüf

Nihat Doğan, isyanını “Bu ülkede adam öldürsen 8 yıl hapsi istenmiyor. Savcı bizim 8 yıl hapsimizi istiyor.” sözleri ile ifade ederken, 15 Temmuz darbe girişiminden bir ay önce Kurtlar Vadisi ekibinin, Pana filmin ‘Kurtlar Vadisi Darbe’ ismi ile film yapmak istediğini dile getirdi ve “Ne tesadüf ama.” dedi.

Nihat Doğan’dan Necati Şaşmaz’a: Bunlar anca filmlerde vatan kurtarır

Canlı yayında sözlerine devam eden ünlü türkücü ve yorumcu Nihat Doğan, “Bunlar anca filmlerinde kurtarır vatanı Kurtlar Vadisi filminden bahsediyorum. 15 Temmuz ile alakalı tek bir tweet atmadılar. Necati Şaşmaz’ı o Rambo’yu ben görmedim 15 Temmuz’da neredeydi? Twitter’den Tweet bile atmadı.” diye konuştu.

Nihat Doğan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler