Ana SayfaÜnlülerDalkılıç, Merve’yi Unutmak İçin Düğmeye Bastı!

İlgili Postlar

Dalkılıç, Merve’yi Unutmak İçin Düğmeye Bastı!

Ünlü popçu Murat Dalkılıç boşandığı eşi Merve Boluğur’u unutmak için düğmeye bastı. Ünlü popçu, geçtiğimiz ay annesi Nehra Boluğur’un rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren eski eşi Merve Boluğur’a vefa örneği göstermiş, destek olmuştu. Ancak Boluğur’u hastanede ziyaret eden şarkıcı, aylar sonra karşılaştığı eski eşinin tavırlarından barışma umudunun kalmadığını anlayarak, geçmişe sünger çekmeye karar verdi. İşe anılardan kurtulmakla başlayan Murat Dalkılıç eski eşiyle birlikte oturduğu evin eşyalarını ve dekorasyonunu A’dan Z’ye değiştiriyor.

Güzel oyuncu Merve Boluğur’la 2 yıllık evliliğini Eylül ayında bitiren Murat Dalkılıç,  önceki gün Merve Boluğur’la evliyken yaşadığı Beykoz Çubuklu Vadi Konakları’ndaki evinin dekorasyonunu değiştirdi. Mimar Nisan Akar İncir’le evinin dekorasyonunu değiştirmek için anlaşan Dalkılıç, bunu da sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı.

“Küçük Murat Hoş Olmaz Mı Yani!”

Evinin her köşesinde A’dan Z’ye değişikliğe giden popçu, Merve Boluğur’la ilgili her bir anıyı tek tek siliyor. Bu paylaşımı yaptıktan saatler sonra bir AVM’de görüntülenen ünlü popçu, muhabirlerin eski eşiyle ilgili soruları geçiştirip hayalinden söz etti. Dalkılıç, “Çocuklara olan sevgimi anlatamam. Yaş artık 35 oluyor. 40 yaşına kadar baba olmak istiyorum. Bu benim en büyük hayalim. Bir küçük Murat hoş olmaz mı yani?” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler