Ana SayfaDizilerKanatsız Kuşlar Yine Bir Uğursuzluk Daha Yaşadı! Bu Kez de Başrol Oyuncuları...

İlgili Postlar

Kanatsız Kuşlar Yine Bir Uğursuzluk Daha Yaşadı! Bu Kez de Başrol Oyuncuları Ölümden Döndü!

Kanatsız Kuşlar dizisinin başında bu aralar uğursuzluk kol geziyor. Dizi filmin yönetmeni Mustafa Kemal Uzun’un elim bir şekilde öldürülmesinin ardından, dizi filmin başrol oyuncularının da aynı gün ölümden döndüğü haberi alındı. Dizi filmin beğenilen çifti ve başrol oyuncuları, Melis Tüzüngüç ile Ümit Kantarcılar trafik kazası geçirdi!

                              Melis Tüzüngüç ve Ümit Kantarcılar Kaza Geçirdi

ATV’nin Kanatsız Kuşlar adlı sevilen dizisinin “Onur” rolünde yer alan yakışıklı oyuncusu Ümit Kantarcılar ve dizi filmin “Zeynep”i Melis Tüzüngüç’ün pazar günü sabah sete giderken trafik kazası geçirdikleri ve ölümden döndükleri öğrenildi.

Başrol Oyuncuları Yaralandı ve Hastaneye Kaldırıldı!

Kanatsız Kuşlar dizisinde aşk yaşayan ikili; pazar günü sabah saatlerinde, prodüksiyon aracıyla evlerinden alınarak, Beşiktaş istikametine doğru ilerlerken, bindikleri araç başka bir araçla çarpıştı. Milliyet gazetesinden aldığımız habere göre; dizinin prodüksiyonunda görevli şoförünün kullandığı aracın, ön koltuğunda Ümit Kantarcılar’ın, arka koltuğunda ise Melis Tüzüngüç’ün oturduğu öğrenildi. İki aracın çarpışması sonucunda dizi ekibinin aracı kullanılmaz hale geldi. Hemen hastaneye kaldırılan iki oyuncudan; Ümit Kantarcılar belinden, Melis Tüzüngüç’ün ise ayağından yaralandığı öğrenildi.

Kanatsız Kuşlar’ın Çekimlerine Ara Verildi!

Kaza nedeniyle, dizi filmin çekimlerine ara verildi. İki oyuncunun, çarşamba gününe kadar tedavilerinin süreceği ve evlerinde istirahat edecekleri öğrenildi. Güzel oyuncu Melis Tüzüngüç, kaza sonrası sosyal medya sayfasından ayağının görüntüsünü paylaşarak “Trafiği de kazası da batsın” yazarak isyan etti!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler