Ana SayfaÜnlülerKanatsız Kuşların Zeynep’i Melis Tüzüngüç İddialı

İlgili Postlar

Kanatsız Kuşların Zeynep’i Melis Tüzüngüç İddialı

Özellikle Kanatsız Kuşlar adlı dizide Zeynep karakterini canlandıracağı öğrenildikten sonra tüm Türkiye’de dikkat çeken Melis Tüzüngüç, yaptığı açıklamaları ile şaşırtmaya devam ediyor.

Dizinin hareketli karakterlerinden birisi olan Melis Tüzüngüç hayatı ve hikayesi de oldukça ilgi çekti. Yaptığı açıklamada küçük yaştan itibaren dedesi ve babaannesi tarafından büyütüldüğü söyleyen oyuncu, gençliğinde bu durumu çok fazla sorun etmediğini söylese de Hayatının her zaman her anında bu durumun izlerini taşıdığını söyledi.

Melis Tüzüngüç 22 Yaşında, Yıldızı Parlıyor

22 yaşında olmasına rağmen bu hayatın kendisini kısa süre içerisinde olgunlaştırdığını ve üzerine ağır yükler bindirdiğini söyleyen oyuncu, liseye adım attıktan sonra oyunculuk konusunda da kısa süre içerisinde dikkat çekmeyi başarmış. Kanatsız Kuşlar adlı dizi ile tanınmış olmasına rağmen daha öncesinde dört farklı dizide yer alan oyuncu önemli bir hedef için çalışıyor.

Tek hayalinin kendi filmini çekmek olduğunu söyleyerek oyunculuktaki hedefini net bir şekilde açıklayan Melis Tüzüngüç şarkı söyleme noktasında da iddialı olduğunu belirtti. İlerleyen dönemlerde kendisinin şarkı söylerken görebileceğini ifade eden Melis Tüzüngüç “Beni şarkı söylerken görürseniz şaşırmayın” dedi.

Yıldız Masalında özellikle Gökhan Özen gibi çok önemli bir isim ile başrol oynayarak bu alanda ne kadar iddialı olduğunu gösteren Melis Tüzüngüç, liseyi okuduğu bu dönemlerde oyuncu olabilmek adına liseyi yarıda bıraktı. Bir gün lise çıkışından sonra tüm kıyafetlerini attığını söyleyerek ne kadar kararlı olduğunu da dile getiren oyuncu, oyunculuk noktasında hiç eğitim almadığını ve oyunculuğun tamamen doğal bir yetenek olduğuna inandığını söyledi.

Ailesi ile ilgili yaşadığı zorlukları da dile getiren genç oyuncu, annesinin küçük yaştan itibaren hayatında olmadığını ve bu nedenle artık hayatında anne gibi bir kavramın bulunmadığını söyledi. Babası ile görüştüğünü dile getiren genç oyuncu, babasının yeniden bir ilişki kurduğunu ve iki çocuk sahibi olduğunu da söyledi.

Yaptığı bu açıklama ile et özellikle zor bir yaşama sahip olduğunu da aktarmış olan Melis Tüzüngüç 8 yaşına kadar babaannesini annesi sandığını söyleyerek tek bu konuda ne kadar derin bir sıkıntı yaşadığını dile getirdi kanatsız Kuşlar dizisinde rol alarak dikkat çekmeyi Başaran oyun çok verdiği bir röportaj ile daha yakından tanınmasını da sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler