Ana SayfaÜnlülerRafet El Roman Şaşırttı: "20 Kadınla Birlikte Oldum"

İlgili Postlar

Rafet El Roman Şaşırttı: “20 Kadınla Birlikte Oldum”

Müzik alanındaki başarılarıyla adından daha fazla söz ettiren Rafet El Roman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaları ile bir anda Türkiye’nin gündeminde yer aldı. Özellikle özel bir röportajda yaptığı açıklamaların yanı sıra itirafları ile röportaja damga vuran ünlü şarkıcı bir kadını sonsuza kadar sevemeyeceğini söyleyerek “Seks yoksa o ilişkide durmam. Fantezilerim geniştir” dedi.

Bugüne kadarki süreç içerisinde özellikle sakin yapısı ile bilinen Rafet El Roman’ın cinsel yaşamı ve tercihleri ile ilgili böylesine farklı açıklamalarda bulunması, Türkiye’de büyük bir şaşkınlık yarattı. Açıklamalarında detay vermekten kaçınmayan 48 yaşındaki şarkıcı, özellikle yaptığı yanlışlardan dolayı utandığı anların olduğunu fakat kimseyi suçlamadığını söyledi.

“Tercihlerime Göre Yaşıyorum”

Hayatını doğal ve istediği şekilde yaşamayı tercih ettiğini söyleyerek yaptıklarına karşılık önemli bir savunma veren Rafet El Roman, özellikle “Şanslı bir adamım” diyerek de şansı olduğuna inandığını söyledi. Seks olmazsa o ilişkide durmam gibi sözlerini detaylı bir şekilde anlatan Rafet El Roman, özellikle eşinden ayrılmasının üzerinden bir yıl geçtiğini ve bir yıl içerisinde 20 kadınla görüştüğünü ifade etti. Görüştüğü kadınla birlikte olduğunu da samimi bir şekilde itiraf eden Rafet El Roman, 20 kadının sadece 3’ü ile gerçek bir ilişki yaşayabildiğini de dile getirdi.

Rafet El Roman’ın yaptığı açıklamalar, özellikle sanatçının sadece beraber olmak için de kadınlarla görüştüğü eleştirilerini gündeme getirdi. Bundan sonraki süreç içerisinde aşk evliliği yapamayacağını söyleyen Rafet El Roman, mantık evliliği yapmanın daha uygun olduğunu ve bu konuda zamanın kendisine neler getireceğini bilmediğini ifade etti.

Dilber Mahmudova’la Bir İlişki Yaşıyor Mu?

Röportajında aşk konusunda da yine detay veren Rafet El Roman, gündemde yer alan aşk dedikodularının doğru olmadığını söyledi. Sanatçı için özellikle Dilber Mahmudova’la ilişki yaşıyor denilmişti. Bu iddiaları değerlendiren sanatçı, sadece klip çekimi için ünlü güzel ile bir araya geldiklerini fakat herhangi bir ilişkinin söz konusu olmadığını söyledi.

Aşk ve ilişki konusunda yaş sınırlaması olmadığını da söyleyen Rafet El Roman, özellikle kendisine yapılan “50 yaş üstü kadınlardan size mesaj yağacak!” yorumuna da “Valla keşke olsa. Hepsine kapım açık.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler