Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok okunan haberleri 11-17 Haziran

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok okunan haberleri 11-17 Haziran

Magazin haberleri açısından oldukça hareketli geçen geçtiğimiz haftanın öne çıkan olayları ve en çok okunan yazılarıyla ilgili bir derleme yaptık. Magazin gündemi derlemesini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz, işte Geçen haftanın en çok okunan haberleri 11-17 Haziran.

İşte 11-17 Haziran’ın en çok okunan haberleri

Eda Ece, Talat Bulut Hakkında İlk Kez konuştu!

Ekranın fenomen dizi haline gelen Yasak Elma dizisinde neler oluyor? FOX TV’deki ‘Yasak Elma’nın ‘Halit’i Talat Bulut’un (62), 19 yaşındaki kostüm asistanı Özge Şimşek’i sette taciz ettiği söylenmişti. Tüm bu olaylar yaşanırken, ünlü oyuncu Talat Bulut Yasak Elma’dan ayrılacak mı? sorusu gündemde yerini aldı. Henüz konu ile ilgili açıklama yapılmadı. Olaylar gündemde yer alırken, ünlülerden peş peşe açıklamalar geldi. İşte Yasak Elma Başrol oyuncularından Eda Ece’nin açıklaması…

Talat Bulut’un taciz ettiği iddia edilen asistan Özge Şimşek kimdir?

Talat Bulut tarafından taciz edildiğini iddia eden Özge Şimşek, son günlerin en çok merak edilen ismi. Özge Şimşek kimdir, ne iş yapar, nasıl tanındı? Özge Şimşek kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde… Özge Şimşek, bir anda tüm Türkiye’nin duyduğu bir isim haline geldi. Yasak Elma dizisinin setinde, set asistanı olarak görev yapıyordu. 19 yaşında olan Şimşek, skandal bir olay ile tanındı.

Özcan Deniz İstanbullu Gelin’den ayrıldı mı? Sonunda açıklama yaptı!

İstanbullu Gelin dizisinde Faruk muamması çözüme kavuştu. Diziden ayrılacağı iddia edilen Özcan Deniz, sonunda bir açıklama yayınladı. Özcan Deniz İstanbullu Gelin dizisinden ayrılıyor mu? Detaylar haberimizde… Cuma günü sezon finali ile yaz tatiline giren İstanbullu Gelin dizisinde Faruk karakteri ile rol alan başrol oyuncusu Özcan Deniz’in, diziden ayrılacağı iddia edildi. Özel hayatında eşi Feyza Deniz’den bir oğlu dünyaya gelen Özcan Deniz’in, İstanbullu Gelin dizisinden ayrılacağı iddia edildi.

Son dakika: Ünlü oyuncu Ezgi Baylar da Talat Bulut tarafından taciz edildiğini açıkladı!

Talat Bulut hakkında bir son dakika gelişmesi daha yaşandı! Set asistanını taciz ettiği iddiaları ile gündemde olan Talat Bulut hakkında bir taciz iddiası daha gündeme geldi. Ünlü oyuncu Ezgi Baylar da, ünlü oyuncu Talat Bulut tarafından taciz edildiğini açıkladı. Detaylar haberimizde… Yasak Elma dizisi oyuncu Talat Bulut hakkında bir taciz iddiası daha! İlk olarak katıldığı moda yarışması ile adını duyuran, yarışmanın ardından oyunculuk hayatına adım atan Ezgi Baylar, Talat Bulut’un kendisini de taciz ettiğini iddia ettiği bir sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi.

Çukur dizisinin sezon finalinde Cumali Koçovalı ortaya çıktı mı? Cumali Koçovalı kim oldu?

SHOW TV ekranlarının sezona damga vuran dizisi Çukur, dün akşam yayınlanan final bölümü ile bu sezona veda etti. Unutulmaz anlara sahne olan dizinin en çok merakla beklenen kısmı, Cumali Koçovalı’nın kim olduğu bölümü oldu. Peki, Çukur dizisinin sezon finalinde aylardır merak edilen ‘Cumali Koçovalı kimdir?’ sorusu yanıtını buldu mu?

Buse Varol Hamile! Alişan baba oluyor!

Buse Varol ve Alişan çift, yayınladıkları video ile bebek müjdesini duyurdu. Kamera karşısına geçen ikilinin oldukça heyecanlı olduğu görülürken Buse Varol’un 5 haftalık hamile olduğu öğrenildi. Bayram sonrasında doktor kontrolüne giderek kalp atışlarını dinleyeceklerini söyleyen Alişan takipçilerine mesaj göndermeyi ihmal etmedi ve “Salak salak hesaplamalar yapmayın” dedi. Buse Varol ise bebeğin 14 Şubat gibi doğacağını söyledi.

Kiralık Aşk yeniden ekranlara geliyor

Barış Arduç ile Elçin Sangulu Kiralık Aşk yeniden ekranlara geliyor. İşte popüler diziyle ilgili detaylar.

Türkiye’nin en çok sevilen dizilerinden birisi olan Kiralık Aşk, yaz döneminde yeniden yayınlanmaya başlayacak. Star TV tarafından yapılan son açıklamalarla birlikte yaz dönemi boyunca Kiralık Aşk’ın yeniden ekranlara getirileceği belirtilirken dizi Duymayan Kalmasın yerine ekranlara gelecek ve aynı saatte yayınlanacak.

Söylemezsem Olmaz’da sürpriz ayrılık!

Ekranın sevilen sabah programı Söylemezsem Olmaz programı, Sezon Finali yapmaya hazırlanıyor. Henüz program bitmeden sunuculardan Ali Eyüboğlu sosyal medya hesabından, programdan ayrılacağını açıkladı. Bu haber Ali Eyüboğlu hayranlarını üzdü. Şimdi ise sevilen program Söylemezsem Olmaz’a kimin dahil olacağı merak konusu oldu. Acaba Nihat Doğan programa geri mi dönecek soruları akıllara geldi…

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın uyuşturucu davasında gerekçeli karar ortaya çıktı!

Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’in de aralarında bulunduğu 34 sanıklı uyuşturucu davasında geçtiğimiz günlerde karara varılmıştı. Mahkeme; Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy, Yusuf Hasan Akgün, Hüseyin Orçun Benli ve menajer Ayşe Selin Borankay’a ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan 4 yıl 2 ay, Cenk Eren’i ise 6 yıl 3 ay hap,s cezası almasına karar vermişti. İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi, kararın ardından gerekçesini tamamladı. Verilen cezaya gerekçe olarak, ünlülerin kendi aralarındaki konuşmaları delil olarak gösterildi.

Survivor New York ödülünü kim kazandı?

Bu akşam yayınlanan yeni bölüm ile birlikte Survivor New York ödülünü kazanan yarışmacılar da belli oldu. İşte Survivor New York ödüllü oyun ile ilgili detaylar.

Survivor’da finale doğru adım adım yaklaşılırken bu akşam oynanan ödül oyunu oldukça dikkat çekti. Acun Ilıcalı tarafından oyun öncesinde yapılan açıklamalarda ödülün New York turu olduğu belirtilirken iki kişinin kazanacağı oyunda her kazananın bir ismi daha yanında götürebileceği belirtildi. Ünlüler grubunda sadece iki kişinin kalması, kazanma ihtimalini düşürürken kadınlar ve erkekler olarak yapılan yarışmada birinci olan isimler belli oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler