Ana SayfaDizilerTurabi adadan ayrılıyor mu? Son durumu ne?

İlgili Postlar

Turabi adadan ayrılıyor mu? Son durumu ne?

Adanın renkli isimlerinden birisi olan Turabi adadan ayrılıyor mu, son durumu ne?

Dün akşam yapılan ada konseyinin konularından birisi de Turabi oldu. Havuz oyununda 15 metrelik yükseklikten göğsünün üzerine düşerek atlayış gerçekleştiren Turabi, bu atlayış sonrasında ise ciddi bir yaralanma geçirdi. Bu durum üzerine oyunlara çıkmayan Turabi için şu anda doktor raporu bekleniyor. Metin Kuş’un Turabi hakkında olumsuz rapor vermesi halinde yarışmacı adadan ayrılacak.

“Oynar raporu ver bana”

Hırslı kişiliği ile tanınan Turabi, ağrı ve sakatlığına rağmen oynamak istiyor. Yapılan konuşmalar sonrasında “İnşallah en kısa zamanda düzelirim. Gitmezsem de kendimi korumak için savaşırım. Kendini koruyamazsan aday çıkarsın. Metin Kuş’u bekliyorum. Oynar raporu ver bana.” diyen yarışmacı, favorilerden birisi olduğu yarışmadan ayrılmak istemiyor.

Turabi adadan ayrılıyor mu? Elenebilir!

Sağlık durumunun dışında da Turabi’nin elenme riski bulunuyor. Öyle ki dün akşam yapılan oylama sonrasında adadan gitmesi en çok istenilen isim Turabi oldu. Murat ve Sema ile birlikte üçlü potaya çıkan ismin en düşük oyu alması halinde adadan ayrılması da kesinleşmiş olacak. Bu nedenle sağlık durumuna bağlı olmaksızın ünlü ismin adadan ayrılması da mümkün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler