Ana SayfaDizilerDamla adadan ayrılıyor mu? Son durumu ne?

İlgili Postlar

Damla adadan ayrılıyor mu? Son durumu ne?

Geçtiğimiz bölümlerde ayağını burkarak oyunlara katılamayan Damla için dün akşam kritik bir oturum yapıldı. Peki, Damla adadan ayrılıyor mu? Son durumu ne?

Survivor’da son düzlüğü girilirken oyunlarda sakatlanan ve ayağını burkan yarışmanın başarılı ismi Damla oldukça zorlu bir süreçten geçiyor. Oynamak istemesine rağmen ayağındaki sakatlık nedeniyle zorlanan ve doktor tarafından olumlu rapor verilmesi beklenmeyen Damla için geçtiğimiz akşam şartlar biraz daha netleşti. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda doktor raporunun önemli olduğuna dair vurgu yapılırken Damla gözyaşlarını tutamadı.

“Çok mutsuzum”

Çok fazla ağrısı olduğunu söyleyen Damla, “Ağrım ve acım olduğu için çok mutsuzum. Son haftalarda bunu yaşamak çok üzücü. Zaman azaldıkça insanların aklında kalanlar son performanslar. Takımın yanında olamadığım için kendimi yetersiz hissediyorum. En kısa sürede geri dönmek istiyorum. Baktım iyileşmiyor bu ayakla çıkmak oynamak istiyorum” dedi. Yarışmacının bundan sonraki süreçte kendi isteği ile yarışmaya devam etmesi mümkün olsa da ayağındaki Sakatlık devam ettiği için ve doktor raporunun da büyük ihtimalle olumsuz olması nedeniyle adadaki yaşamına devam etmesi beklenmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler