Ana SayfaDizilerSurvivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Kimler eleme potasında?

İlgili Postlar

Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? Kimler eleme potasında?

Dün akşam oynanan yeni dokunulmazlık oyunu sonuçlandı. Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? Kimler eleme potasında? İşte dün akşam ekrana gelen bölümden detaylar.

Survivor’da bireysele dönüş ile birlikte hızlı eleme dönemine girildi. Yarışmacılar zorlu parkurlarda adada kalabilme savaşı verirken dün akşam oynanan oyun sonrasında dokunulmazlık kazanan isimler ve potaya giren yarışmacılar belli oldu.

Kadınlar arasında Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı?

Kadın yarışmacılar arasında ayrı olarak yapılan dokunulmazlık oyununda birinciliği alan isim Nagihan oldu. Sema parkurda varlık gösteremedi.

Erkeklerde dokunulmazlığı kim kazandı?

Erkek yarışmacılarda ise yapılan elemeler sonrasında finale Adem ve Hakan kaldı. İki isim arasında yapılan oyun sonrasında ise Adem dokunulmazlığı aldı.

Survivor’da eleme adayları kimler?

Adada yapılan oylama sonrasında en çok adı yazılan isim Turabi oldu. Adem Murat’ın ismini, Nagihan ise Sema’nın ismini verdi. Turabi, Murat ve Sema 3’lü olarak eleme potasına çıkan isimler oldu.

Sema adadan ayrılabilir!

Son haftalarda adanın en çok tartışılan isimlerinden birisi olan Sema, bu hafta itibari ile zorlu bir yarışa girdi. Performansı düşen ve parkurlarda çok başarısız görülen Sema potada Murat ve Turabi’ye karşı zorlu bir mücadele verecek.

“Eleyebileceğim kimse kalmadı!”

Sema geçtiğimiz akşam yaptığı açıklamada adada “Eleyebileceğim kimse kalmadı” diyerek ayrılığının ilk sinyallerini vermeye başladı. Kendine güveni düşen yarışmacının adadan elenmesi sürpriz olarak değerlendirilmezken bu akşam itibari ile kesin sonuç belli olacak.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler