Ana SayfaDizilerEn çok ziyaret edilen televizyon kanalı sitesi belli oldu

İlgili Postlar

En çok ziyaret edilen televizyon kanalı sitesi belli oldu

Televizyon kanalları dizilerle rekabet ederken bir yandan da sitelerine daha fazla ziyaretçi çekmeye çalışıyor. İşte en çok ziyaret edilen televizyon kanalı sitesi.

Türkiye’de reytingler giderek daha fazla öneme sahip olurken, kanallar internet sitelerinden de dizi ve diğer yapımlarla ilgili detayları paylaşarak internet üzerinden ziyaretçi çekmeye çalışıyor. Her ay yapılan araştırmalar ile birlikte en çok trafik çeken internet sitesi belirlenirken Mayıs ayı itibari ile en çok ziyaret edilen televizyon kanalı sitesi belli oldu.

En çok ziyaret edilen televizyon kanalı sitesi hangisi?

Yayınlanan rapora göre Türkiye’nin en çok ziyaret edilen televizyon kanalı sitesi ATV oldu. Diğer kanalların internet sitelerini geride bırakmayı başaran internet sitesi Mayıs 2018 itibari ile en çok ziyaret edilen site olarak dikkat çekti. İnternet Reklamcılar Derneği (IAB) tarafından yürütülen bu çalışmada ATV 9 kategoride, 3 alt kategoride birinciliği bırakmadı. İnternet üzerinden özel içerik videoları, dizi ve program fragmanları, özel fotoğrafları yayınlanarak kanalda yayınlanan dizilerin ve programların takipçilerini kendine çekmeyi başaran ATV, özellikle sevilen dizilerin fragmanları nedeniyle yakından takip ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler