Ana SayfaDizilerSurvivor New York ödülünü kim kazandı?

İlgili Postlar

Survivor New York ödülünü kim kazandı?

Bu akşam yayınlanan yeni bölüm ile birlikte Survivor New York ödülünü kazanan yarışmacılar da belli oldu. İşte Survivor New York ödüllü oyun ile ilgili detaylar.

Survivor’da finale doğru adım adım yaklaşılırken bu akşam oynanan ödül oyunu oldukça dikkat çekti. Acun Ilıcalı tarafından oyun öncesinde yapılan açıklamalarda ödülün New York turu olduğu belirtilirken iki kişinin kazanacağı oyunda her kazananın bir ismi daha yanında götürebileceği belirtildi. Ünlüler grubunda sadece iki kişinin kalması, kazanma ihtimalini düşürürken kadınlar ve erkekler olarak yapılan yarışmada birinci olan isimler belli oldu.

Kadınlarda zafer Nagehan’ın

Sema ile Nagehan arasında oynanan oyunlarda galip gelen taraf Nagehan oldu. Nagehan birinci olduktan sonra yanında götüreceği ismi Hilmicem olarak açıkladı.

Erkeklerde zafer Hakan’ın

Erkeklerde ise uzun süren oyun turları sonrasında final Hakan ile Anıl arasında oynandı. Oynanan son tur sonrasında birinci olmayı başaran yarışmacı Hakan oldu. Hakan birinci olduktan sonra yanında götüreceği ismi Murat olarak açıkladı.

Survivor New York ödül oyunu parkuru nasıldı?

Büyük ödül olarak açıklanan New York ödülü için hazırlanan parkur oldukça zorluydu. Yarışmacıların ilk olarak havuzu geçerek seramik kırma bölümüne gelmesi ve 5 seramiği rakibinden daha önce kırması gerekiyordu.

Anıl ve Sema’ya kötü haber

Yarışma öncesinde Acun Ilıcalı yaptığı açıklamalarda Sema ve Anıl’a kötü haberi verdi. Pasaportunu kaybettiği öğrenilen Sema’nın ve yarışmaya geç katıldığı için vize ve pasaport işlemleri tamamlanamayan Anıl’ın yarışmayı kazansa dahi New York’a katılamayacağı öğrenildi. Bu yaşanan aksaklık nedeniyle iki yarışmacının kazanma ihtimali halinde beş yıldızlı bir otelde konaklama, alışveriş ve keyifli bir gün geçirme imkanı sunuldu. Ayrıca Sema ya da Anıl kazanması halinde seçecekleri isimlerin New York’a gitmesini de sağlayacağı belirtildi. O anlar ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler