Ana SayfaDizilerFatmagül'ün Suçu Ne İspanyolları mest etti

İlgili Postlar

Fatmagül’ün Suçu Ne İspanyolları mest etti

Türkiye’de yayınlandığı dönemlerde en çok izlenen dizilerden birisi olan Fatmagül’ün Suçu Ne¸ Türkiye’den sonra İspanya’yı da etkisi altına aldı.

Türkiye’de çekilen diziler yurt dışında giderek daha fazla ilgi görüyor. Son örneklerden birisi Fatmagül’ün Suçu Ne olurken dizi yayınlanmaya başladığı İspanya’da 12 milyon kişi tarafından izlendi. Konuyla ilgili detayları kendi köşesinde paylaşan Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Fatmagül’ün Suçu Ne? adını verdiği yazısında dikkat çeken detaylara yer verdi.

İspanya’da en çok konuşulan diziler arasında

İspanya’daki televizyon sektöründe Şubat ayından itibaren en çok konuşulan diziler arasında yer alan Fatmagül’ün Suçu Ne, yayınlandığı kanalın da izlenme oranlarını arttırmış durumda. Öyle ki paylaşılan istatistiklere göre dizi yayınlanmadan önce kanalın ortalaması yüzde 2.5 olurken, dizi sonrasında bu ortalama yüzde 2.8’e yükselmiş durumda. Yazıda 12 milyon 523 bin kişinin diziyi izlediği de detaylı bir şekilde belirtilirken hangi yaş gruplarının diziyi izlediğine dahi ulaşılabilir. İspanyol basınında dizi için “İlk yayınlandığı günden bu yana, tematik kanallarda en çok izlenen diziler arasına girdi” şeklinde tanımlamalar yapılırken dizi için önemli bir değişikliğe de gidildi. Türkiye’de bir bölüm 90 dakika olarak çekilirken İspanya’daki versiyonda bölüm süreleri 25 dakikaya düşürülerek bölüm sayısı arttırıldı.

Daha önce de Kara Para Aşk gibi diziler aynı kanal tarafından yayınlanmıştı. Bu başarı sonrasında Fatmagül’ün Suçu Ne adlı dizi için de beklentiler oldukça artmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler