Ana SayfaDizilerElimi Bırakma dizisi başlıyor! Konusu Ne?

İlgili Postlar

Elimi Bırakma dizisi başlıyor! Konusu Ne?

Yaz döneminin iddialı dizilerinden birisi olan Elimi Bırakma dizisi geri sayıma geçti. Dizi ile ilgili yapılan basın tanıtımlarında dizinin konusu ve oyuncuları ile ilgili tüm detaylara ulaşmak mümkün olurken, farklı bir yapımın ekrana geleceği ilk günden itibaren belli oldu.

Elimi Bırakma dizisi konusu ne?

Dizide zorluklara rağmen ayakta kalma mücadelesi anlatılıyor. Bir kızın başından geçenlerin konu olacağı dizinin mottosu ise  “İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” Her şeyini kaybederek çok kötü bir yaşama başlayan Azra’nın Cenk ile tanıştıktan sonra yeniden güzel bir yaşama başlaması hiç beklenmedik şekilde devam eder. Başlangıçta iki isim birbirine karşı çok iyi davranırken sonrasında ikili arasındaki ilişki adeta savaşa döner. birbirine aşık olacak çift, zorluklara birlikte karşı gelmeye çalışır. Dizide aile

Dizi için yapılan tanıtımlarda güçlü bir ekibin belirlenmiş olması dikkatlerden kaçmazken Alina Boz ve Alp Navruz’un başrolleri paylaştığı dizi, başrol oyuncuları kadar diğer oyuncularıyla da etkileyici. Dizide Alina Boz Azra, Alp Navruz ise Cenk karakterini canlandıracak.

Elimi Bırakma çekimleri başladı

Yapılan tanıtımlarda dizinin çekimlerine başlandığı da açıklandı. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde ekranlara gelmeye başlayacak olan dizi, zorlu reyting sınavında ben de varım diyecek. Çekimlerinin belli bir bölümü geçmesinin ardından dizi yayın hayatına başlayacak. Fakat şu an için dizinin yayın tarihi belli değil.

Elimi Bırakma oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler