Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok merak edilen haberleri 26 Kasım-2 Aralık

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 26 Kasım-2 Aralık

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 26 Kasım-2 Aralık… Magazin dünyasının en hareketli haftalarından birini geride bırakırken, haftanın en çok merak edilen haberleri de belli oldu. Geçtiğimiz hafta hangi ünlü isi,m, hangi haber ile gündeme geldi? Hangi haber en çok merak edilen oldu? Detaylar haberimizde…

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 19-25 Kasım

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Boşandı! Peki Acun Ilıcalı Boşanması Sonrası Neler Söyledi?

Son Dakika! Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ile sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı jet hızıyla boşandı. Ünlü Çift Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede anlaşmalı olarak tam sekiz dakikada boşandı.

Müge Anlı’nın Çok Merak Edilen Kızının Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Atv’nin ‘Tatlı Sert’ programın ünlü sunucusu Müge Anlı’nın bir kızı olduğu ortaya çıktı. Son zamanlarda merak konusu olan Müge Anlı’nın kızı hakkındaki tüm detaylar ve özel fotoğrafları Haberimizde..

Acun ile Şeyma Subaşı’nın Boşanma Sonrası, Defne Samyeli ve Kızından Açıklama!

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ile sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı jet hızıyla boşandı. Ünlü Çift Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede anlaşmalı olarak tam sekiz dakikada boşandı. Boşanması sonrası birçok iddia gündeme geldi. Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, gündeme bomba gibi düşen Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı’nın boşanmasının ardından hakkında ortaya atılan iddiaya cevap verdi. 22 yaşındaki Talu’nun ardından Defne Samyeli’den de açıklama geldi.

Şeyma Subaşı’nın Annesinin Eski Açıklamaları Rekor Kırdı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile 9 yıllık evliliklerini bitiren Şeyma Subaşı’nın annesinin, kızı hakkındaki eski açıklamaları Instagram kullanıcıları tarafından paylaşma rekoru kırdı.

İstanbullu Gelin’e Hangi Ünlü İsim Veda Ediyor?

İlgiyle izlenen İstanbullu Gelin’de dengeleri değişiyor! Başrol oyuncularından biri diziye veda ediyor? Peki İstanbullu Gelin’e hangi ünlü isim veda ediyor?

Şeyma Subaşı’nın Nafakası Belli Oldu!

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın ayrılık iddiası magazin gündemine son dakika haberi olarak düşmüştü. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa’da evlendiği eşi Şeyma Subaşı ile ayrılık kararı aldılar. Melisa adlı bir kız çocukları olan çiftin ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Dün akşam saatlerinde bir söylenti olarak ortaya atılan iddiayı Acun Ilıcalı bir televizyon programına doğruladı. Bugün saat 2 sularında Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmak için adliyeye geldiler ve boşandılar…

MasterChef Murat Özdemir, Gözaltına Alındı!

MasterChef yarışmasında sergilediği davranışlar ve yarışmasından diskalifiye edilmesiyle gündeme oturan Murat Özdemir, polisler tarafından gözaltına alındı.

Acun Ilıcalı’nın Eski Eşi Zeynep Yılmaz Sessizliğini Bozdu!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı için boşandığı eski eşi Zeynep Yılmaz sonunda sessizliğini bozdu. Zeynep Yılmaz, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın boşanmasıyla ilgili ilk defa yakın çevresine konuştuğu söyleniyor.

Melisa Ilıcalı’nın Velayeti Acun Ilıcalı’da mı?

Geçtiğimiz yıl Fransa’da evlenen televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı bugün tek celsede boşandı.Boşanmanın ardından Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı birlikte basın açıklaması yaptılar ancak medya tarafından en çok merak edilen soruya cevap vermediler.

Yasak Elma’ya Veda! Elveda Zeynep ve Alihan!

Yasak Elma son bölümü bu akşam FOX TV’de ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde; Alihan, yıllar sonra Halit gerçeğini öğrenince bu durumda baş edemiyor. Evde camı çerçeveyi indiriyor. Zeynep’i bile gözü görmüyor. Hamile olmadığını öğrenen Yıldız ise oyuna devam ediyor ama içi içini yiyor. Ender ne Yıldız’ın hamileliğini ne de yenilgiyi kabul etmiyor. Öç almak için Alihan’a evlenme teklifi edecek kadar ileri gidiyor. Peki Yasak Elma 25. bölüm fragmanı FOX TV tarafından yayınlandı mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler