Ana SayfaDizilerYasak Elma'ya Veda! Elveda Zeynep ve Alihan!

İlgili Postlar

Yasak Elma’ya Veda! Elveda Zeynep ve Alihan!

Yasak Elma son bölümü bu akşam FOX TV’de ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde; Alihan, yıllar sonra Halit gerçeğini öğrenince bu durumda baş edemiyor. Evde camı çerçeveyi indiriyor. Zeynep’i bile gözü görmüyor. Hamile olmadığını öğrenen Yıldız ise oyuna devam ediyor ama içi içini yiyor. Ender ne Yıldız’ın hamileliğini ne de yenilgiyi kabul etmiyor. Öç almak için Alihan’a evlenme teklifi edecek kadar ileri gidiyor. Peki Yasak Elma 25. bölüm fragmanı FOX TV tarafından yayınlandı mı? İşte sevilen dizi Yasak Elma’nın 24. son bölüm özeti…

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Alihan’ı hiç böyle görmediniz!

Fox TV’de 24. bölümü ekrana gelen Yasak Elma dizisinde, Ender’in Alihan’a yaptığı teklif, izleyenleri çok kızdırdı!Geçtiğimiz hafta Halit’in saatini gördükten sonra, çocukluğunda annesinin babasını aldattığı adamı gördüğü o anlara giden Alihan, Ender’in ilginç teklifi karşısında kalakaldı.Halit ve Yıldız’a iyice diş bileyen Ender, artık daha büyük planlar yapmaya başladı.Halit’i bitirip, tüm servetinin elinden gitmesini isteyen Ender’in planı, Alihan ile evlenmek!

Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma’yı sosyal medyada topa tuttu!

Erim doğduktan sonra Halit’in kendisine şirketten yüzde 5 hisse verdiğini söyleyen Ender, bu hisseleri Alihan’a devrederek, Halit’le ortak oldukları şirkette en yetkili kişi olmasını sağlayacağını söyledi. Ender, bunun karşılığında ise Alihan’ın onunla evlenmesini istedi.Alihan’ı önce güldüren, sonra da şoke eden teklifin yanıtı ne olacak, haftaya hep birlikte göreceğiz.Yıllardır yaşadığı travmayı atlatamayan ve o adamın Halit olduğunu öğrenen Alihan, intikam almak için sakin kalmaya çalışsa da sabrı taşmış durumda!

Ender’in bu teklifinin Alihan’a sırf intikam için cazip gelmesiyle, dizinin en sevilen çifti Alihan ve Zeynep’in de yeniden ayrılması söz konusu olacak!

Alihan’ın geçmişteki tutarsız tavırları ve gözünü intikam bürümesini gören izleyiciler, onun bu teklifi kabul edeceğini düşünüyor.

Alihan’a güvenmeyen izleyici, Ender’in her şeyi değiştirecek planına dahil olma ihtimalini şimdiden eleştirmeye başladı bile.

Tam Zeynep ve Alihan ilişkisi rayına oturdu derken ortaya bu olayın çıkması, doğal olarak sosyal medyada Zeyal’cilerin eleştirilerine neden oluyor.Yeni bölüm finalinde yaşanan bu gelişmeye, sosyal medyadan tepkiler yağıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler