Ana SayfaDedikoduGeçen ayın en çok okunan haberleri Kasım 2018

İlgili Postlar

Geçen ayın en çok okunan haberleri Kasım 2018

Geçen ayın en çok okunan haberleri Kasım 2018… Kasım ayını geride bıraktığımız şu günlerde geçtiğimiz ayın en çok okunan haberleri de belli oldu. Kasım ayında hangi ünlü isim, hangi haber ile gündeme geldi? Hangi haber Kasım ayının en çok okunan haberi olarak gündemde yerini aldı? İşte Kasım ayının en çok merak edilen ve okunan haberleri listesi ve haberler hakkında kısa kısa bilgiler…

Geçen ayın en çok okunan haberleri

Ufak Tefek Cinayetler’in Merve’si Diziden Ayrıldı Mı?

Ekranın fenomen dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler dizisi, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Star TV’de ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler’in 37. son bölümünde Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Merve karakterinin olmaması ise izleyenleri şaşırttı. Merve’nin Ufak Tefek Cinayetler’in son bölümünde görünmemesi ‘Aslıhan Gürbüz diziden ayrıldı mı?’ sorusunu akıllara getirdi.

Driftçi sosyal medya fenomenine hapis!

Sosyal medyada araba ve drift şovlarıyla fenomen olan Harun Taştan, “Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek”, “makas atmak” ve suçundan 3 ay hapsi isteniyor!

Sihirli Annem Dizisi Yeniden Mi Başlıyor?

Yönetmenliğini Kartal Çıdamlının jeneriğini Amin Abbasov “un seslendirdiği Sihirli Annem Dizisi Tv8″de yeniden başlaya bilir.Reytingleri iyice düşen Tv8 kanalı Sihirli annem dizisini yeniden yeni bölümeriyle kendi ekranlarına taşımayı planlıyor.

Bircan Bali bombayı patlattı! Sıla’nın birlikte olduğu kadın kim?

Beyaz TV kanalında Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan sivri dilli yorumcu Bircan Bali, Ahmet Kural Sıla olayında herkesi şaşkına çeviren küçük dil yutturan bir iddiada bulundu. Meğer Sıla’nın bir erkekle değil ünlü bir kadınla ilişkisi varmış! Bu akıllara durgunluk veren iddia sonrasında herkesin merak ettiği soru: Sıla’nın birlikte olduğu kadın kim?

Ünlü Oyuncu Tarık Ünlüoğlu’dan, Hayranlarını Üzen Haber!

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın usta oyuncusu Tarık Ünlüoğlu‘nun ciğerlerinde sorun olduğu öğrenildi.

Seren Serengil’den Sıla ve Ahmet Kural açıklaması

Seren Serengil’den Sıla ve Ahmet Kural açıklaması geldi. Ahmet Kural tarafından şiddete maruz kaldığını iddia ederek savcılığa başvuran Sıla’ya ünlü isimler destek olurken, konu hakkında bir açıklama da Seren Serengil’den geldi. Seren Serengil, açıklamasında hangi ifadelere yer verdi? Sıla’ya mı, yoksa Ahmet Kural’a mı destek oldu?

Bir Zamanlar Çukurova’da Sürpriz Kadın Oyuncu!

Baş rollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Vahide Perçin ve Uğur Güneş’in yer aldıkları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde işler başka yere kayıyor!

Demir’le Sevişme Sahnesi Beni Çok Zorladı!

Demir’le sevişme sahnesi beni çok zorladı! Rol aldığı Bir Zamalar Çukurova dizinde, hem güzelliği hem de oyunculuğu ile son zamanların yıldızı en çok parlayan isimlerinden birisi olan Hilal Altınbilek, verdiği bir röportajda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ebru Güneş Amerika’ya İkinci Kez Anne Olmaya Gitti.

İran’a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili Amerika’da görülen davanın önemli ismi Reza Zarrab, geçen günlerde New York’taki Nobu adlı restoranda görüntülenmişti.

Birlikte Oldukları Kadınlara Uyguladıkları Şiddet İle Gündeme Gelen 11 Ünlü Erkek!

Ne yazık ki ülkemizde yaşanan şiddet olaylarına gün geçmeden bir yenisi ekleniyor. Biz birçoğundan haberdar olmasak da şiddet her geçen gün çoğalıyor. Toplumsal sorunumuz “kadına şiddet” ise üzerinde durmamız, farkındalık yaratmamız gereken önemli bir konu olarak öne çıkıyor. Son olarak Sıla’nın eski sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesi gündemde ve çok tartışıldı. Şiddet gören Sıla’ya destek mesajları yağdı, bir yandan ise inanması zor olsa da Sıla’yı suçlu bulanlar kişiler de oldu. Fakat konuşulması gereken asıl konu Sıla ya da onun haklı olup olmadığı değil; Ahmet Kural ve bu yaptığının cezasız kalmaması olmalı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler