Ana SayfaDedikoduBircan Bali bombayı patlattı! Sıla'nın birlikte olduğu kadın kim?

İlgili Postlar

Bircan Bali bombayı patlattı! Sıla’nın birlikte olduğu kadın kim?

Beyaz TV kanalında Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan sivri dilli yorumcu Bircan Bali, Ahmet Kural Sıla olayında herkesi şaşkına çeviren küçük dil yutturan bir iddiada bulundu. Meğer Sıla’nın bir erkekle değil ünlü bir kadınla ilişkisi varmış! Bu akıllara durgunluk veren iddia sonrasında herkesin merak ettiği soru: Sıla’nın birlikte olduğu kadın kim?

Ahmet Kural’ın Sıla’yı Darp Ettiği İddialarına Murat Cemcir de Dahil Oldu

Sıla’nın birlikte olduğu kadın kim?

Ahmet Kural ile Sıla arasındaki gündeme bomba gibi düşen dayaklı kavganın perde arkasındaki olaylar her iki tarafın hayranlarına da küçük dil yutturacak cinsten! Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu‘nun şikayetçi olması sonrası bugün İstanbul Adalet Sarayı’na gelip ifade verirken haftasonu yaptığı açıklamada akıllarda soru işaretleri yaratan imaları ile bambaşka noktalar ima etmişti. Ahmet Kural’ın yaptığı açıklamalar ile ima ettiği ‘şey’ ile ilgili bugün Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz’ın sunucusu Bircan Bali tarafından dillendirildi. Bircan Bali, Ahmet Kural’ın ima ettiği olayı işaret ederek ağızları açık bırakan bir iddiada bulundu ve bahsi geçen ismi de paylaştı. Bircan Bali’nin açıklamasına göre mevzu bir erkek değil bir kadın!

Bircan Bali kimdir?

Sıla’ya “İlişkin Var mı?” Diye Sormuş

Beyaz TV’de bugün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bal tarafından ortaya atılan iddialara göre Ahmet Kural, Sıla’ya ayrıldıkları zaman herhangi bir ilişkisi olup olmadığını hayatında birinin olup olmadığını sordu. Önce bu soruya cevap vermeyen Sıla daha sonra o dönem çokca konuşulan Okan Can Yantır ilişkisini doğruladı. Bu gelişme olayın patladığı nokta değildi. Olayların asıl bomba Ahmet Kural, Sıla’ya bir kadından gelen mesajları gördüğünde patladı.

Ahmet Kural kimdir?

Sıla’ya Gelen Mesajlar Deliye Döndürdü

Kavganın perde arkasında Sıla ile ilişkisi olduğu iddia edilen o kadın ünlü şarkıcı Ziynet Sali çıktı. Ahmet Kural, Sıla’nın şarkıcı Ziynet Sali ile görüşmesini istemezken o gece Sıla’nın telefonundaki mesajları okuyup çılgına döndü. Okudğu mesajlar sonrası deliye dönen Ahmet Kural, telefonu fırlatıp “O’nunla görüşmeyeceksin” diye bağırdı. İşte şiddete varan kavga o andan sonra meydana geldi.

Sıla kimdir?

Sıla’nın Cinsel Tercihi

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Sıla’nın cinsel tercihi ve Ziynet Sali’yle olan ilişkisine dair sunucu Bircan Bali şu şok ifadeleri kullandı: Söylemeyeceğim birşeyler var. Ama herkesin cinsel hayatına saygı duyduk; dedik ki bizim gözümüze sokmayın da kapalı kapılar arkasında ne yapıyorsanız yapın…

Ziynet Sali kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler