Ana SayfaÜnlülerEşinden ve Sevgilisinden Şiddet Gören Ünlüler!

İlgili Postlar

Eşinden ve Sevgilisinden Şiddet Gören Ünlüler!

Eşinden ve sevgilisinden şiddet gören ünlüler! Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve medyada bomba etkisi yaratan oyuncu Ahmet Kural’ın sevgilisi Sıla’yı darp etmesi üzerine, gözler eşinden ve sevgilisinden şiddet gören diğer ünlülere çevrildi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Sıla Ahmet Kural’dan nasıl şiddet gördüğünü tek tek anlattı! İşte o anlar

Eşinden ve sevgilisinden şiddet gören ünlüler!

Eşinden ve sevgilisinden şiddet gören ünlüler! Ünlü şarkıcı Sıla’nın kısa bir süre önce barıştığı oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia edip savcılığa başvurmasının ardından tüm gözler geçtiğimiz dönemlerde eşinden ve sevgilisinden şiddet gören diğer ünlülere çevrildi. İşte o ünlüler…

Ece Erken

Başarılı ve güzel sunucu Ece Erken; 2007 yılında nikah masasına oturduğu uzatmalı sevgilisi Tuncer Öztarhan’dan, kendisine sürekli olarak fiziksel şiddet uygulamasından dolayı boşandı.

2014 yılında evlendiği sevgilisi Serkan Uçar’dan da şiddet gördüğünü iddia eden Ece Erken, 2015 yılında boşanmıştı. Serkan Uçar – Ece Erken çiftinin bir erkek çocukları bulunuyor.

Ece Erken - Serkan Uçar
Ece Erken – Serkan Uçar

Demet Akalın

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’da eşinden şiddet gören ünlüler arasında. Daha önce nikah masasına oturduğu Oğuz Kayhan’dan doğum gününde tokat yediğini iddia eden Demet Akalın, kendisinden özür dileyen eşin affetmişti.

Demet Akalın - Oğuz Kayhan
Demet Akalın – Oğuz Kayhan

Banu Alkan

Dobra Dobra programına konuk olan Banu Alkan, uzatmalı sevgilisi Murat Taşdemir’den canlı yayın sırasında tokat yemişti.

Canlı yayın konuk olan ikili sohbet ettikleri sırada, Banu alkan’ın sevgilisine bir bardak su atması üzerine Murat Taşdemir çileden çıkmış ve sinirlenerek Alkan’a tokat atmıştı.

Banu Alkan - Murat Taşdemir
Banu Alkan – Murat Taşdemir

Tuğba Özerk

Kıbrıs’ın en zengin iş adamlarından birisi olan eşi Erhan Kanioğlu ile 2008 yılında boşanmak zorunda kalan ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, dava dilekçesinde eşinin boyun ve göğsüne sıcak çay fırlattığını iddia etmişti.

Tuğba Özerk - Erhan Kanioğlu
Tuğba Özerk – Erhan Kanioğlu

Deniz Akkaya

Ünlü manken Deniz Akkaya’da sıkı sık eşleri ve sevgililerinden gördüğü şiddet vasıtasıyla basına yansıyan isimlerden. Yıllar önce ünlü işletmeci Murat Aslan ile birliktelik yaşayan başarılı ve güzel manken Deniz Akkaya, sevgilisi tarafından darp edilmişti.

Daha sonra kızının da babası olan Efe Önbilgin ile birliktelik yaşayan Akkaya, Önbilgin’den de dayak yediğini açıklamıştı.

Deniz Akkaya - Efe Önbilgin
Deniz Akkaya – Efe Önbilgin

Zeynep Tokuş

Ünlü manken Zeynep Tokuş, 2005 yılında ünlülerin de doktoru olarak tanınan jinekolog Alp Nuhoğlu’ndan şiddet gördüğü için boşanma noktasına gelmişti. Yaşanan darp olayının ardından barışan Alp Nuhoğlu ve Zeynep Tokuş çifti barışıp, bir süre sonra boşanmıştı.

Zeynep Tokuş - Alp Nuhoğlu
Zeynep Tokuş – Alp Nuhoğlu

Tardun Flordun

Bir dönem dizilerin aranılan yüzlerinden birisi olan oyuncu Tardun Flordun ise birlikte olduğu kadınlara şidde uygulayan olarak kaldı akıllarda.

2003 yılında büyük bir aşk yaşadığı ünlü manken Arzu Yanardağ’ın burnunu ısıran Tardun Flordun, Yanardağ’ı hastanelik etmişti.

Üç yıl önce ise yine kendisi gibi oyuncu olan Canan Ergüder ile aşk yaşayan Tardun Flordun, Ergüder’i darp ettiği için terk edilmişti.

Tardun Flordun - Canan Ergüder
Tardun Flordun – Canan Ergüder

Ceren Hindistan

Güzelliği ile dikkatleri çeken oyuncu Ceren Hindistan, eski eşi Ümit Aslan’dan hamile olduğu dönemde şiddet gördüğünü itiraf etmişti.

Ceren Hindistan - Ümit Aslan
Ceren Hindistan – Ümit Aslan

Meral Kaplan

Daha önce Tuğba Özerk ile evli olan Erhan Kanioğlu ile evlenen Meral Kaplanı; dayak yediği iddiasıyla boşanma davası açıp, ortak çocuklarının bakıcısının kendisini dövdüğünü eşinin de ona yardım ettiğini iddia etmişti.

Tuğba Özerk’de aynı sebeple Kıbrıslı iş adamı Erhan Kanioğlu’ndan boşanmıştı.

Meral Kaplan - Erhan Kanioğlu
Meral Kaplan – Erhan Kanioğlu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler