Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler Dizisi Final mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Final mi Yapıyor?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi final mi yapıyor? Star Tv ekranında yayınlanan fenomen dizi Ufak Tefek Cinayetler, reytingde büyük bir düşüş yaşaması üzerine final mi yapacak? Star Tv kulislerinde neler konuşuluyor? İşte haberimiz tüm detayları…

4 Kasım 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Savaşçı mı? O Ses Türkiye mi?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi final mi yapıyor?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi final mi yapıyor? Star Tv’nin iddialı yapımlarından birisi olarak yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, 2. sezona şanssız bir başlangıç yaptı. Yeni oyuncuların dahil olması ve seneryonun değişmesiyle beraber dizinin reytinglerinin düşmesi işleri karıştırdı.

Geçtiğimiz sezon Star Tv’de yayınlanmaya başaldığı günden itibaren büyük bir izleyici kitlesi yakalayan Ufak Tefek Cinaytler dizisinde işler bir hayli karıştı. Kulislerde dizi hakkında konuşulanlar ise hayranlarını üzecek cinsten.

Ufak Tefek Cinayetler
Ufak Tefek Cinayetler

Ufak Tefek Cinayetler 39. Bölüm Fragmanları! Heyecan Dorukta!

Kan kaybetmeye devam ediyor

Geçtiğimiz sezonda reyting savaşının hep galibi olarak haftayı bitiren Ufak Tefek Cinayetler dizisi, bu sezon ise her geçen bölümde kan kaybetmeye devam ediyor.

Bu sezon usta oyuncuların diziye dahil olmasıyla da geçtiğimiz sezonki başarısını yakalayamayan dizi hakkında Star Tv kulislerinde finalin çok yaklaştğı konuşuluyor.

Kanal D’nin Dizi Hamlesi Ufak Tefek Cinayetler’i Vurdu!

Geri sayım mı başladı?

Konu olarak 4 kadın başrol üzerine kurulan, bu kadınların yıllar evvel işlediği cinayetlerin gün yüzüne kavuşmasının anlatıldığı dizide başrol oyuncularından Arzu karakterini canlandıran Tülin Özen’in ayrılması kafaları iyice karıştırdı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden kendi isteği ile ayrıldığını belirtilen başrol oyuncularından Tülin Özen’i sebebi hakkında ise senaryonun aynı olaylar üzerinde dönmesini ve her hafta reytingde gerilere düşmesi olduğu açıklandı.

Konu şimdilik gizli tutuluyor

Fenomen dizi Ufak Tefek Cinayetler’in yönetmeni Ali Bilgin ve dizide Arzu karakterinin kızı Nilay’ı canlandıran Aslıhan Kapanşahin’in vedası dikkat çekti.

Dizi sektörünün kulislerinde ise izleyici kitlesi büyük bir hızla düşen dizinin, Aralık veya Ocak ayında erken final yapacağı konuşuluyor.

İddialara göre Star Tv kanal yönetimi şimdilik bu konuyu gizli tutarken, ilerleyen haftalardaki reyting sıralamasına göre son karar verilecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler