Ana SayfaDizilerKanal D'nin Dizi Hamlesi Ufak Tefek Cinayetler'i Vurdu!

İlgili Postlar

Kanal D’nin Dizi Hamlesi Ufak Tefek Cinayetler’i Vurdu!

Kanal D’nin dizi hamlesi Ufak Tefek Cinayetler’i vurdu! Ekranların en sevilerek izlenen dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler’e Kanal D’den dizi hamlesi geldi. Hangi dizinin yayın günü değişti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

17 Ekim 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Sen Anlat Karadeniz mi? Çocuklar Duymasın mı?

Kanal D’nin dizi hamlesi Ufak Tefek Cinayetler’i vurdu!

Kanal D’nin dizi hamlesi Ufak Tefek Cinayetler’i vurdu! Geçtiğimiz sezonda yayınlanmaya başladığı günden beri reyting sıralamasında ilk başta yer alan fenomen dizi Ufak Tefek Cinayetler, Kanal D’nin yeni bir hamlesi ile karşı karşıya kaldı.

Kanal D’nin bu sezon yayına başlayan dizisi Koca Koca Yalanlar’ın gününü değiştirmesi, izleyiciler için hiç de iyi olmadı.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde Gökçe Bahadır Ne Kadar Ücret Alıyor?

Dizi Hamlesi
Dizi Hamlesi

Reytingler düşük gelmeye başlayınca günü değiştirildi

Aldığı reytinglerin düşük olması sebebiyle günü değiştirilip Salı gününe geçen Koca Koca Yalanlar dizisi, Star Tv’nin fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler ile karşı karşıya kaldı.

Her iki diziyi de seyredip bu konudan rahatsız olan izleyiciler tepki gösterirken, bir tepki de Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu’ndan geldi. Bugün köşesinde günü değiştirilen dizi ile ilgili bir yazı kaleme lan Usta yazar, şöyle seslendi:

Aynı gün ekranda, biz ne yapacağız?

“Ev ahalisi isyanda… Yeni sezon takip ettikleri iki dizi, aynı gün yayınlanıyor. Kanal D’deki ‘Koca Koca Yalanlar’ ve Star TV’deki ‘Ufak Tefek Cinayetler’… ‘Koca Koca Yalanlar’, daha önce pazartesi yayınlanıyordu. Keyfi kaçtı dizinin, salı akşamına taşındı.

İkisinden de birşey anlamadık!

Ev ahalisi, “Çarşamba gününe alınsın” diye bir öneride bulundu. Bir ona, bir ötekine gittik geldik. İkisinden de bir şey anlamadık. Bu iki yapımın izleyici kitlesi hemen hemen aynı… Bölünme hiç iyi olmadı.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler