Ana SayfaDizilerBir Litre Gözyaşı’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Bir Litre Gözyaşı’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Bir Litre Gözyaşı’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yayın  hayatına iddialı bir giriş yapan Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümünden ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda neler var? İzleyicileri hangi sürprizler bekliyor? Cihan’ın hastalığı ne durumda? Dizinin yeni bölümünde hastalığı ve aşk hayatı konusunda hangi gelişmeler yaşanacak? Bir Litre Gözyaşı’nın yeni bölüm fragmanı haberimizde…

Bir Litre Gözyaşı Dizisinde Korkunç Kaza!

Bir Litre Gözyaşı’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

21 Ekim Pazar akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak Bir Litre Gözyaşı’nda nefesler tutulacak. Ballıkayalar Kanyonu’na yapılacak olan okul gezisinde Cihan’ı büyük bir tehlike beklemektedir.

Bir Litre Gözyaşı Dizisi Konu Ve Oyuncu Kadrosu…

Cihan ve Mahirt arasında neler olacak?

Cihan ve Hande, ailelerinden izin alabilmek için yapılacak gezide sarp kayalıkları da kapsayan tehlikeli bir yürüyüş parkuru olduğunu saklar. Figen ve Muzo, kızlarının hala gücü varken yaşayabileceği güzel şeylerden mahrum kalmasını istemeyeceklerdir. Cihan’a geziye gitmesi için izin verilir ancak genç kızın nasıl bir felakete yürüdüğünü henüz Mahir’den başkası görememektedir.

17 Ekim 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Sen Anlat Karadeniz mi? Çocuklar Duymasın mı?

Bir Litre Gözyaşı dizisi yeni bölümü hangi gün, hangi kanalda yayınlanacak?

Yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile izlenen Bir Litre Gözyaşı, yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

İşte Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölüm fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=rmM56_ruP9U

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler