Ana SayfaDizilerBir Litre Gözyaşı Dizisi Konu Ve Oyuncu Kadrosu...

İlgili Postlar

Bir Litre Gözyaşı Dizisi Konu Ve Oyuncu Kadrosu…

Medyapım ve MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Serhan Şahin’in yönetmen olarak yer aldığı Bir Litre Gözyaşı  dizisi ekranda yerini alıyor. Bir Litre Gözyaşı dizisi Kanal D ekranlarında olacak. Japonya’nın en iyi dram dizilerinden biri olan İchi Rittoru No Namida dizisinin senaryosunu ve uyarlama haklarını alan Mf Yapım daha önce de Anne ve Tehlikeli Karım dizilerini de uyarlamış ve özellikle dram konusunda büyük başarı yakalamıştır.

Bir Litre Gözyaşı Dizisi konusu

Bir Litre Gözyaşı dizisi ilk bölümü ile 7 Ekim Pazar Günü 20:00’da Kanal D ekranlarında olacak. Bir Litre Gözyaşı dizisinde omurilik felci geçirmiş genç bir kızın her türlü zorluğa rağmen hayata nasıl sıkı sıkı tutunduğunu izleyeceğiz. Dram yönü çok kuvvetli olan dizi de Miray Daner Omurilik Felci bir kıza hayat verecek.

Bir Litre Gözyaşı Dizi Tanıtımı…

 

Bir Litre Gözyaşı Oyuncu Kadrosu…

Miray Daner (Bir Litre Gözyaşı Cihan Yürekli)

15 Ocak 1999’da İstanbul’da dünyaya gelen Miray Daner 19 yaşındadır. Miray Daner Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Oyunculuğa 7 yaşında ilk olarak Metin Akpınar’ın torununu oynayarak başlamıştır.

Miray Daner Kimdir?

Mehmet Aykaç (Bir Litre Göz Yaşı Ali)

Mehmet Aykaç 25 Nisan 1992 de Hatay Antakya’da dünyaya gelmiştir ve 26 yaşındadır. Mehmet Aykaç İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera ve Koro Şarkıcılığı Bölümü mezunudur.

Mehmet Aykaç Kimdir?

Mert Yazıcıoğlu ⁩(Bir Litre Gözyaşı Mahir)

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mert Yazıcıoğlu⁩ 25 yaşındadır. Türkiye’nin en önemli genç yeteneklerinden olan Mert Yazıcıoğlu⁩ Karagül dizisinde hayat verdiği Baran karakteri ile sevilmiş ve tanınmıştır.

Mert Yazıcıoğlu Kimdir?

 

Tolga Tekin (Bir Litre Gözyaşı Muzo)

Tolga Tekin 19 Mart 1973 de Ankara’da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro mezunudur. Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görev yapmaktadır.

 

Tolga Tekin Kimdir?

Sanem Çelik (Bir Litre Gözyaşı Figen)

1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sanem Çelik 43 yaşındadır. Aslen Baleci olan Sanem Çelik İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümü mezunudur. Yıldız Kenter ve Haldun Dormen’in öğrencisidir.

Sanem Çelik Kimdir?

Helin Kandemir (Bir Litre Gözyaşı Elif Yürekli)

Daha önce İsimsizler dizisinde yer almıştır. Leyla Şirin ajansın oyuncusudur.  Helin Kandemir Netflix dizisi The Prodector’de de yer alma başarısı göstermiştir.  2018 de Kız Kardeşler filminde rol almıştır.

Helin Kandemir Kimdir?

Revna Çolak (Bir Litre Gözyaşı Eda Yürekli)

Leyla Şirin ajansın oyuncusudur. İlk oyunculuk deneyimi olacaktır.

Revna Çolak Kimdir?

Görkem Mete Demir (Bir Litre Gözyaşı Deniz Yürekli)

Yıldızlar’da Kayar filminde rol almıştır. Türk Telekom reklam filminde de yer almıştır. Hande Aytar ajansın oyuncusudur.

Görkem Mete Demir Kimdir?

Goncagül Sunar (Bir Litre Gözyaşı Suna)

Goncagül Sunar 1970 yılında İstanbul’da doğmultur ve yaşındadır. Mahallenin Muhtarları dizisi ile ünlenmiş ve tanınmıştır.

Goncagül Sunar Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler