Ana SayfaKimdirHelin Kandemir Kimdir?

İlgili Postlar

Helin Kandemir Kimdir?

Helin Kandemir Kimdir? Genç ve güzel oyuncu Helin Kandemir Kaç Yaşında? Helin Kandemir Aslen Nereli? Helin Kandemir Hangi Burç? Helin Kandemir biyografisi ve hakkınızda bilinmesi gerekenler haberimizde…

Bir Litre Gözyaşı dizisinin merak edilen karakterlerinden biri olan Helin Kandemir kimdir? Helin Kandemir hakkında bilinmeyenler haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Helin Kandemir Kimdir?

Helin Kandemir, 2 Haziran 2004 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Layla Şirin ajansa bağlı olarak çalışan Helin Kandemir 14 yaşında, genç ve yaşının küçüklüğüne rağmen kendisini kanıtlamış yıldızlarımızdan biridir. İlk dizi deneyimi Ötesiz İnsanlarda 9 yaşında iken olmuştur. Helin Kandemir’in buradaki performansı herkes tarafından beğenilmiştir. Aslen İstanbullu olan güzel oyuncu, ikizler burcudur.

Helin Kandemir sırasıyla Ötesiz İnsanlar, Bitmeyen Hikaye, Kollama ve son olarak İsimsizler dizisinde rol almıştır. Bu dizide Pelin Akıncı karakterini oynamıştır.  Oynadığı dizilerin yanı sıra, reklamlarda karşımıza çıkan Helin Kandemir her yönden yetenekli olduğunu kanıtlamıştır.

Bir Litre Gözyaşı- Elif Yürekli

Elif Yürekli 15 yaşında, Cihan’ın kız kardeşidir. Cihan kadar yetenekli ya da başarılı değildir. Evin en büyüğü ya da en küçüğü de olmamasından dolayı, bu dezavantajlar onu Yürekli ailesinin kendisini gösterme ve yüksek sesli ferdi haline getirmiştir. Her fırsatta sorumluluklarından kaçan, hayatın tadını çıkarmaya odaklı yaşayan bir kız… Cin gibi zeki fakat okul, dersler umurunda değil… Zekasını işine gelecek alanlarda kullanmayı tercih ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler