Ana SayfaKimdirEce Begüm Yücetan Kimdir?

İlgili Postlar

Ece Begüm Yücetan Kimdir?

Model Ece Begüm Yücetan Kimdir? Ece Begüm Yücetan nerede doğmuştur ve kaç yaşındadır? Ece Begüm Yücetan aslen nerelidir ve hangi burçtur? Ece Begüm Yücetan hakkında merak ettiğiniz tüm bilinmeyenler Kimdir haberimizde, İşte Ece Begüm Yücetan..

Ece Begüm Yücetan Ne Zaman Doğmuştur? Ece Begüm Yücetan Nerede Doğmuştur?

Ece Begüm Yücetan, 27 Ağustos 1988 yılında, İzmir’de dünyaya gelmiştir.

Ece Begüm Yücetan Kaç Yaşında? Ece Begüm Yücetan Aslen Nerelidir? Ece Begüm Yücetan Hangi Burç?

Şimdilerde 30 yaşında olan Ece Begüm Yücetan aslen İzmirlidir ve Başak burcudur.

Ece Begüm Yücetan Kimdir?

İlk öğretimini Özel Türk Kolejinde okuyan Ece Begüm Yücetan, lise öğretimini ise İzmir Karşıyaka Lise’sinde bitirdi. Yüksek öğrenimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi‘ne yüksel öğrenimini tamamlamak üzere giden Ece Begüm Yücetan, Türkçe İngilizce Mütercim Tercümanlık olarak devam ettirdikten hemen sonrasında 2 yıl eğitiminden ayrılmak zorunda kaldı. Daha sonrasında Açıköğretim Fakültesinde Medya İletişimi okuyan Ece Begüm Yücetan, kariyeri arasında 2004 yılından bu yana modellik de yapmaktadır.

Yaşantısı boyunca basketbol, voleybolla, tenis ve ritmik jimnast ile profesyonel olarak yapmasa da, ilgilenen Ece Begüm Yücetan, 2012 senesinde Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katıldı. 2009 senesinde Miss Turkey yarışmasında finalistlerden biri olan Ece Begüm Yücetan,  aynı yıl Kıbrıs‘ta yapılan Barış Güzeli Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etti ve ikincilik ünvanını hak kazandı. Daha sonra 2010 senesinde ünlü şarkıcı Hande Yener‘in Bodrum ismiyle son klibinde oynadı.

Ece Begüm Yücetan, 2012 senesinde ünlü yapımcı Acun Ilıcalı‘nın sunup yönettiği Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılmıştır

On parmağında On marifeti olan Ece Begüm Yücetan’a, budan sonraki projelerinde Magazin Haberleri Ailesi olarak başarılarının devamını dileriz..

 

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler