Ana SayfaDizilerErkenci Kuş Dizisinden Kötü Haber!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş Dizisinden Kötü Haber!

Star TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünde oynadıkları Erkenci Kuş, son bölümde reyting düşüşü ile dikkat çekti. Peki Erkenci Kuş dizisinde neler oluyor? İşte Detaylar…

29 Eylül 2018 reyting sonuçları açıklandı! Erkenci Kuş mu? Yeni Gelin mi?

Erkenci Kuş’ta Neler Oluyor?

Ekranın yaz dizisi olarak izleyici ile buluşan “Erkenci Kuş” gündemde sık sık yer alıyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaristliğini ise Ayşe Kutlu’nun üstlendiği, Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir’in paylaştığı  Erkenci Kuş’un kadrosunda Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Tuan Tunalı gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Yaz sezonunda Salı akşamları başlayan Erkenci Kuş, Ufak Tefek Cinayetler’in kendi gününe geçmesi nedeniyle Cumartesi’ye alındı. Günü değiştirilen dizinin reyting kaybı olduğu gözlendi.

Erkenci Kuş Dizisinde Reytingler Düştü…

Erkenci Kuş dizisi Salı performansında 9’lu reytinglere kadar yükselen dizi, Cumartesi yayınlanan yeni bölümüyle tüm kişilerde 6.2 reyting ve AB grubunda da 5.4 reyting ile en çok izlenen yapım oldu. Birinciliğini korudu ama reytingi 5-6 bandına geriledi. Karşısına güçlü bir yapım geldiğinde bu reytingle mücadele etmesinin zor olacağı tahmin ediliyordu ki Erkenci Kuş için kötü haber kısa bir süre önce geldi! AB grubunda izleyici kaybı yaşayan dizinin karşısına şimdi Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisi geliyor! Bakalım dizi ne kadar dayanabilecek? Yada kısa süre içinde reytinglerini toparlayabilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler