Ana SayfaDizilerBir Litre Gözyaşı Dizisinde Korkunç Kaza!

İlgili Postlar

Bir Litre Gözyaşı Dizisinde Korkunç Kaza!

Bir litre gözyaşı dizisinde korkunç kaza! Kanal D ekranlarından yayınlanmaya başladığı günden beri bir hayli izleyici kitlesi kazanan Bir Litre Gözyaşı dizisinde korkunç kaza gerçekleşti. Uçurumdan aşağı kim düştü? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Bir Litre Gözyaşı Dizisine Çok Yazık Olacak 

Bir Litre Gözyaşı dizisinde korkunç kaza!

Bir Litre Gözyaşı dizisinde korkunç kaza! Yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Bir Litre Gözyaşı dizisinde korkunç bir kaza gerçekleşiyor.

3.bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak olan dizide korkunç bir aza yaşanıyor ve Cihan uçurumdan aşağıya düşüyor.

17 Ekim 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Sen Anlat Karadeniz mi? Çocuklar Duymasın mı?

Bir Litre Gözyaşı Dizisinde Korkunç Kaza
Bir Litre Gözyaşı Dizisinde Korkunç Kaza

3. bölümde neler olacak?

Cihan’ın hastalığı iyice ilerlemeye başlar. Figen ve Muzaffer, gözleri önünde kızları Cihan’daki değişimlere tanık olmaktadırlar. Muzaffer, artık bunu kaldırmakta güçlük çekmektedir. Figen ise her zaman kızının yanında olmaya devam eder. Cihan ve arkadaşları, geziye katılırlar.

Mahir, Cihan ile Ali’nin mutluluğu karşısında duygularını gizlemek zorunda kalır. Dağa tırmanış esnasında ise Cihan’ı büyük bir tehlike beklemektedir. Ali’nin elini tutamayan Cihan, korkunç bir olay yaşar.

Son bölümde neler yaşandı?

Geçtiğimiz pazar günü yayınlanan dizinin son bölümünde oldukça çarpıcı olaylar yaşandı. İşte kısa bir özet…

“Cihan, hastalığını öğrenecek mi? Figen, Cihan’a ciddi bir hastalığı olduğunu söylememekte kararlıdır. Cihan yaşında birini böyle acı bir gerçekle yüzleştirmenin haksızlık olduğunu düşünür. Ancak tedbiri elden bırakmayacak, doktorun talimatlarını yerine getirecektir.

Bu arada Cihan okulun basketbol takımına girmeye karar verir. Bu süreçte Ali’nin ilgisi ayaklarını yerden keser. Okulda sık sık karşılaştığı Mahir’le arasındaki mesafeli arkadaşlık ise adım adım dostluğa dönüşecektir. Bu süreçte Mahir, Cihan’ın dosyasını başhekim olan babasının masasında görür. Mahir’in gerçeği öğrenmesi artık an meselesidir.

Figen yine doktorun önerisine uyarak Cihan’dan günlük tutmasını, hastalığıyla ilgili gözlemlerini yazmasını ister. Cihan bunu sorgular. Ciddi bir hastalığı yoksa neyi, neden yazacaktır? Basket maçlarında yaşadığı aksaklıklar da aklını kurcalar. Aradığı cevapları Figen’den bulamayan Cihan, doktoru Onur’la konuşmaya karar verir.”

Bir Litre Gözyaşı, 21 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D kanalında…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler