Ana SayfaDizilerMuhteşem İkili Setinden Yepyeni Görüntüler!

İlgili Postlar

Muhteşem İkili Setinden Yepyeni Görüntüler!

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı; Engin Şenkan, Zafer Algöz ve Eren Hacısalihoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı Muhteşem İkili Kanal D’de izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen yeni dizi setinden, yeni görüntüler geldi. İşte Detaylar…

Kerem Bursin’den Diziler İle İlgili Sert Açıklama!

Heyecan dolu yeni bölümü ile, birbirinden heyecanlı aksiyon sahneleri ile iddialı bir dizi sizleri bekliyor…

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Çağatay Tosun oturuyor. Başrollerinde Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol ve Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’in olduğu “Muhteşem İkili” yeni sezonun iddialı dizileri arasına girmeye aday gözüküyor. Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon birinin cesareti, birinin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinir. Heyecan dolu yeni bölümü ile, birbirinden heyecanlı aksiyon sahneleri ile iddialı bir dizi sizleri bekliyor.

İbrahim Çelikkol Kimdir?

Kerem Bürsin kimdir?

Muhteşem İkili’nin setinden yeni kareler geldi…

Merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda M.Çağatay Tosun otururken senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alıyor. Yayınlanan tanıtımları ile büyük beğeni toplayan Muhteşem İkili’nin setinden yeni kareler geldi. Birbiriyle kısa sürede uyum sağlayan ekip, büyük bir titizlikle dizinin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. “Muhteşem İkili” yakında Kanal D’de!

Muhteşem İkilinin Yeni Tanıtımı Yayınlandı!

İşte Muhteşem İkili Setinden Yeni Görüntüler…

Kerem Bursin’den Diziler İle İlgili Sert Açıklama!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler