Ana SayfaÜnlülerSıla Ahmet Kural'dan nasıl şiddet gördüğünü tek tek anlattı! İşte o anlar...

İlgili Postlar

Sıla Ahmet Kural’dan nasıl şiddet gördüğünü tek tek anlattı! İşte o anlar…

Sıla Ahmet Kural’dan nasıl şiddet gördüğünü tek tek anlattı! İşte o anlar… Ünlü şarkıcı Sıla’nın, sevgilisi Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiasının gündeme gelmesinin ardından her geçen an yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Sıla, Ahmet Kural’dan şiddet gördü mü? Darp raporu gerçekleri yansıttı mı? Olay nasıl meydana geldi? Sıla ve Ahmet Kural arasında yaşanan korkunç olayın sebepleri neler? Ahmet Kural, Sıla’ya neden şiddet uyguladı? Sıla’yı yerlerde sürükledi mi? Kafasına kül tablası ile vurdu mu? Korkunç olayın altında yatan gerçekler ve gerekçeler neler? Detaylar haberimizde…

Çağla Şıkel, Sıla’ya Destek Olucam Derken Rezil Oldu!

Sıla ve Ahmet Kural’ın şiddet olayında yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor

Geçtiğimiz günlerde bir süredir ayrı olduğu sevgilisi Ahmet Kural işe barışma haberleri gündeme gelen Sıla, şimdi de şiddet haberleri ile gündemde. Sıla, Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia ederek savcılığa başvurdu. Şikayet üzerine savcılık tarafından Ahmet Kural tarafından başlatılan soruşturma derinlik kazandı. Olayın ardından her geçen an yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Şimdi de, Sıla’nın, Ahmet Kural’ın kendisine nasıl şiddet uyguladığını anlattığı ifadesi ortaya çıktı.

Sıla kimdir?

İşte Sıla’nın ifadesi

Ahmet Kural beni hem dövdü hem de ölümle tehdit etti. Birlikte konuşuyor iken konuşma bir anda tartışmaya döndü. Bu sırada vücudumun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat atmak suretiyle beni darp etti. Beni darp ettiği sırada kül tablası veya herhangi bir cisim kullanmadı. Sadece bir ara kül tablasını kaldırdığını gördüm fakat bana atmaya yeltenmedi. Ama elinde kül tablası bulunduğu sırada git buradan seni öldürürüm şeklinde tehditlerde bulunuyordu. Aynı zamanda şu an telaffuz etmek istemediğim sözler söyleyerek hakaret ediyordu. Yine bir ara seni, öldüreceğim dedi. Ben bir şekilde ikametten çıktım ve kendi şoförümü çağırdım.

Ahmet Kural kimdir?

Sıla, şiddet haberlerinin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: Merhaba, bazen cümleye başlamak çok zor olabiliyor. Galiba en doğrusu konuya direkt girmek. Hayatımdaki insanın fiziki şiddetine maruz kaldım. Bu, fiziki hasarı bir yana insanın kadın tarafını darmadağın eden bir olaymış. Hayatta geldiğiniz yer, başarılarınız ya da oluşturduğunuz bir anda önemsiz kaldığı yıkıcı bir deneyimmiş. Bu ülkede bugüne kadar ne kadar şiddet mağduru kadın varsa, gözlerinin gözlerinize değdiği bir anmış. Artık ne yazık ki biliyorum, çok kolay değil sokağa çıkıp “Ben şiddete uğradım” diye bağırmak. Ama şunu da biliyorum ki ben de susarsam önce kendime, sonra da bu ülkenin kadınlarına, şiddete karşı insanlarına haksızlık etmiş olacağım. Bu nedenle başıma gelen olay üzerine susmama kararı aldım. Yasaların bana verdiği hakları kullanacağım. Hiç bir ceza, yaptırım benim yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek, bunu çok iyi biliyorum. Ama bu hayatta şarkılarla, kelimelerle bir iletişim kurabildiysek ve kendimi biraz anlatabildiysem, gücümü kendim kadar sizlerden aldığımı da biliyorsunuzdur. Bana uygulanan korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum. Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiç bir ilgisi yok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler