Ana SayfaÜnlülerBebeğinin Babası İki Ay Uzaklaştırma Kararı Aldırdı!

İlgili Postlar

Bebeğinin Babası İki Ay Uzaklaştırma Kararı Aldırdı!

Bebeğinin babası iki ay uzaklaştırma kararı aldırdı! İşte Benim Stilim adlı yarışma programı ile tanınan Nazlı Hamarat’ın eski sevgilisi ve bebeğinin babası olduğu iddia edilen Gaffar Aydın, neden Hamarat hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Nazlı Hamarat,  Eski Sevgilisi ile Yine Mahkemelik Oldu

Bebeğinin babası iki ay uzaklaştırma kararı aldırdı!

Bebeğinin babası iki ay uzaklaştırma kararı aldırdı! İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan ve ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Nazlı Hamarat, bu kez hakkında çıkartılan uzaklaştırma kararı ile gündeme geldi.

İşte Benim Stilim adlı yarışma ile tanınan Nazlı Hamarat hakkında, eski sevgilisi ve bebeğinin babası olduğu iddia edilen Gaffar Aydın; uzaklaştırma kararı aldırdı.

Nazlı Hamara Kimdir?

Nazlı Hamarat ve Bebeğinin Babası Gaffar Aydın
Nazlı Hamarat ve Bebeğinin Babası Gaffar Aydın

Nazlı Hamarat hakkında zorlama hapsi talebinde bulundu

Tarafların karşılıklı olarak birbirinden şikayetçi olması üzerine daha önce İstanbul 1. Aile Mahkemesi’nde görülen davada; 2 ay süre boyunca Nazlı Hamarat’ın Gaffar Aydın’a karşı hakaret, aşağılama, şiddet tehditi ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verilmişti.

Nazlı Hamarat’ın mahkeme tarafından verilen bu koruma kararına muhalefet ettiğini öne süren Gaffar Aydın, İstanbul 2. Aile Mahkemesi’ne başvurarak “Zorlama hapsi” talebinde bulundu.

Gaffar Aydın’ın hazırladığı dava dilekçesinde, Nazlı Hamarat’ın alınan mahkeme kararına rağmen sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına yorumlar yaparak kendisine hakaret ettiğini, katıldığı TV programlarında da kendisi hakkında konuştuğunu iddia etti.

Kan akacak, mermiler konuşacak!

Yapılan bu açıklamaların ardından Gaffar Aydun’ın “Kan akacak, mermiler konuşacak” ve “Kan, mermi ne gerekirse o olacak” şeklinde ölüm tehditleri aldığını iddia eden avukatı; Nazlı Hamarat’ın 10 gün zorlama hapsine tabi tutulmasını ve ayrıca koruma kararının süresinin uzatılmasını istedi.

Kamera kaydının bilirkişi aracılığı ile çözümü yapıldı

Katıldığı Tv programından Gaffar Aydın hakkında konuştuğu iddia edilen Nazlı Hamarat için mahkemede dosyaya sunulan kamera kaydının bilirkişi aracılığıyla yapılan çözümünde; Nazlı Hamarat’ın ihlale yönelik herhangi bir sözüne rastlanmadığı belirtilerek süre uzatım talebi ile zorlama hapsi talebinin reddine karar verildi.

.

.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler