Ana SayfaÜnlülerNazlı Hamarat, Eski Sevgilisi ile Yine Mahkemelik Oldu!

İlgili Postlar

Nazlı Hamarat, Eski Sevgilisi ile Yine Mahkemelik Oldu!

‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla ünlenen Nazlı Hamarat ile eski sevgilisi Aydın Gaffar, bir kez daha mahkemelik olduğu öğrenildi.

Dünyaca Ünlü Anneler Gibi Nazlı Hamarat da Bebek Emzirme Akımına Katıldı

Uzaklaştırma Kararı Aldırmıştı!

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen ve ardından eşi Emir Şaşmaz’ın öldürülmesi ile gündeme bomba gibi düşen Nazlı Hamarat, Instagram hesabından hamile olduğunu takipçilerine duyurmuştu. Nazlı Hamarat 5 ay önce Aydın Gaffar’dan olan bebeği İlter Noyan’ı dünyaya getirmişti. Hamilelik sırasında sık sık kavga ettikleri öğrenilen ünlü ikili, karşılıklı olarak birbirleri için uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Aydın Gaffar: “DNA Testiyle de Tespit Edilirse Üzerime Düşen Tüm Sorumluluğu Yerine Getireceğim”

Son olarak eski sevgili Aydın Gaffar, Nazlı Hamarat’ın 5 ay önce dünyaya getirdiği oğlu İlter Noyan’ın kendi çocuğu olup olmadığının tespit edilmesi için dava açtı. 10 Ekim’de İstanbul 13. Aile Mahkemesi’ne başvuran ve tanıma beyanının tespitini talep eden eski sevgili Aydın Gaffar, “Bebeğin babasının ben olduğum DNA testiyle de tespit edilirse üzerime düşen tüm sorumluluğu yerine getireceğim” ifadeleriyle açıklama yaptı. Nazlı Hamarat, sosyal medyada suda dünyaya getirdiği bebeğiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla da çok konuşulan bir isim olmuştu.

Nazlı Hamarat ve çocuğu ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler