Ana SayfaÜnlülerDünyaca Ünlü Anneler Gibi Nazlı Hamarat da Bebek Emzirme Akımına Katıldı

İlgili Postlar

Dünyaca Ünlü Anneler Gibi Nazlı Hamarat da Bebek Emzirme Akımına Katıldı

UNICEF ve dünyanın pek çok bölgesinde çok sayıda doktor anne sütünün taşıdığı hayati öneme ve emzirmenin gerekliliğine vurgu yaptığı 1 – 7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası’ndayız. Dünyaca ünlü anneler de Dünya Emzirme Haftası farkındalığı yaratmak için bebek emzirme akımı başlattı. Bu kadar değerli ve önemli olan anne sütünün bebeklere mutlaka ama mutlaka verilmesi gerekliliğini ve emzirmenin doğal bir şey olduğuna dikkat çeken bu akıma Nazlı Hamarat da uydu.

[affiliate_news id=”65515″]

Nazlı Hamarat suda doğum yaptı, doğum anının fotoğraflarını paylaştı!

Nazlı Hamarat Bebek Emzirme Akımı Destekçisi Oldu

“İşte Benim Stilim” yarışmasında ünlenen ve herkesin tanıdığı bir isim olan Nazlı Hamarat, Aydın Gaffar’dan olan bebeğini yakın zamanda dünyaya getirmişti. Dünyaca ünlü modeller Chrissy Teigen ve Candice Swanepoel’un başlattığı bebek emzirme akımı Nazlı Hamarat tarafından da destek buldu.

Nazlı Hamarat’ın bebeğinin babası ortaya çıktı!

Nazlı Hamarat’ın Bebek Emzirme Akımı Paylaşımı

Nazlı Hamarat Bebek Emzirme Akımı
Nazlı Hamarat Bebek Emzirme Akımı

Nazlı Hamarat paylaştığı fotoğrafın altına da şu notu düştü:

“Bir anneden herkese selamlar. Sütümün etkilenmemesi ve sütümden beslendiği için bebeğimin de strese girmemesi ve ağlamaması, rahat uyuması için sosyal medyadan uzak kaldım biraz. Sonuçta artık tek kişi değilim. Beni üzmeye çalışanlar masum bir meleğin canını acıttıklarının farkında olsalar keşke. Neyse merak etmişsiniz yokluğumdan dolayı mesaj kutusuna yazan yazana… İlginize çoook teşekkür ederim. İlter Noyan ve biz gayet iyiyiz çok şükür. Yeni bir projeyi hayata geçirmek üzere yoğun çalışıyoruz sadece az kaldı. Benden sürekli TV programı istiyorsunuz. Merak ettiğiniz çok soru var. Okuyorum cevaplamaya çalışıyorum elimden geldiğince ama küçücük bir bebekle TV programı nasıl olur diyordum size ama çalışmaya başladık.Yakında sürprizim var size beklemede ve takipte kalın canlar. Bu arada eklemeyi unuttum fesatlar için düzeltme yapayım fotoğrafa ‘azcık edep’ diye yazacak olanlar için oradaki biberon. Ha bikinili fotoğraf çekilip koymuşum buraya ha bu fotoğrafı paylaşmışım bir fark yok yani şimdiden cevaplamış olayım gelecek yorumları da. Seviyorum ben de sizi. Kötü eleştiri gizli hayranlıktır unutmayın.”

Nazlı Hamarat Kimdir?

Bebek Emzirme Akımı Katılımcısı Dünyaca Ünlü Anneler

Angelina Jolie
Angelina Jolie

 

Pink
Pink

 

Olivia Wilde
Olivia Wilde

 

Natalia Vodianova
Natalia Vodianova

 

Miranda Kerr
Miranda Kerr

 

Liv Tyler
Liv Tyler

 

Gwen Stefani
Gwen Stefani

 

Gisele Bundchen
Gisele Bundchen

 

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen

 

Candice Swanepoel
Candice Swanepoel

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler