Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın: İnsanlar boşanacağımızı düşünmekte haklı

İlgili Postlar

Demet Akalın: İnsanlar boşanacağımızı düşünmekte haklı

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu Teve2’de yayınlanan 2.Sayfa programında magazin haberleri nabzını tutmaya devam ediyor. Peki Demet Akalın boşanıyor mu?

Gülşen Yüksel Salt kimdir?

Ayla Çelik‘in konuk olduğu programın bugün yayınlanan bölümünde Demet Akalın telefon bağlantısı kuruldu. Dolar’ın yükselmesi sonrası alışveriş alışkanlıkları ile ilgili sorulan soruya “Tek kötü alışkanlığım pahalı markalar” diyen Akalın ayrıca evliliğinin durumuyla ilgili de samimi açıklamalarda yaparak haberlere açıklık getirdi.

Müge Dağıstanlı Erdoğan kimdir?

Bodrum’da Deprem Oldu

Ayla Çelik’in telefonunu açan Demet Akalın sabah mahmurluğu ile sorulara cevap verdi. Yorucu bir gece geçirdiğini söyleyen Demet Akalın uyumak için için uyku ilacı aldığını sabah ise 3.7 şiddetindeki depreme uyandığını ve gidip Hira’yı kontrol ettikten sonra yatmaya devam ettiğini anlattı.

Doların yükselmesi sonrası sorulan “Dolar yükseldi, dediğin gibi alışverişi bırakacak mısın?” sorusuna Türkbükü’nde çok fazla alışveriş imkanı olmadığı bir kaç elbise aldığını söyledi. Hira’ya bir kaç oyuncak dışında bir şey almadığını ve bankacısının harcamaları konusunda sürekli mesaj atarak uyardığını söyledi. Herkesin Bodrum’da tatilde olduğunu düşünmesine rağmen işlerine olduğu yerden seyahat ettiğini ve işlerinin devam ettiğini de ekledi. Tek kötü alışkanlığının dünya markalar olduğunu ve bunun seyircisine olan saygısı ile tarzı için olduğu söyledi.

Demet Akalın kimdir?

Eylül’de Amerika Yolcusu

Eylül ayında 8-9 gün Amerika ziyaretinde bulunacağını ve imkan olan tüm konser ve gösterilere gideceğini söyledi.

Aldıktan Sonra Pişman Olduğu Bir Şey Var mı?

Ayla Çelik’in sorduğu bu soruya “biraz ayıp olacak ama yok” cevabı veren Demet Akalın Ayla Çelik’in terlikleri hatırlatması sonrasında kalıbı küçük terliklerden duyduğu pişmanlığı itiraf etti.

Boşanıyorlar mı?

Eşi Okan Kurt’un işlerindeki yaşadığı sıkıntıların evliliklerine yansıdığını, zor bir süreçten geçtiklerini kabul ederek özellikle annesinin desteğinden bahsetti. Demet Akalın’ın tüm açıklamaları 2.Sayfa programındaki konuşmasında.

Demet Akalın’ın 2.Sayfa’daki Konuşması

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler