Ana SayfaÜnlülerDriftçi sosyal medya fenomenine hapis!

İlgili Postlar

Driftçi sosyal medya fenomenine hapis!

Sosyal medyada araba ve drift şovlarıyla fenomen olan Harun Taştan, “Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek”, “makas atmak” ve  suçundan 3 ay hapsi isteniyor!

İstanbul’da hakkında drift yapmak ve makas atmak başta olarak “Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek” suçundan daha önce hakkında 5 kez işlem yapılan ve tutuksuz yargılanan lüks araç tutkunu Harun Taştan’a bu kez hapis cezası verildi. Daha önceki tarihlerde tutuksuz yargılanan Taştan 3 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı. İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesinin verdiği karara göre sosyal medya fenomeni Taştan 10 gün içinde teslim olmasaydı hakkında yakalama kararı çıkacaktı.

harun-tastan

“Görüntüler eskiydi, o günden sonra kimsenin hayatını riske atmıyorum”

Taştan iki gün önce cezaevine gönderildi. İstanbul’da araçları ile seyir halindeyken makas attığı görüntüleri sosyal medyada paylaşılan ve geçmişte İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü polisleri tarafından gözaltına alınan Harun Taştan, ifadesine “Görüntüler eskiydi. O görüntülerle ilgili hakkımda zaten yasal işlem yapıldı. O günden sonra kimsenin hayatını riske atmıyorum” şeklinde yanıt verdi.

Seçkin Piriler: En az 10 araba yanımdan geçerken süzüyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler