Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural'ın Eski sevgilisi olduğu iddia edilen Naz Çekem kimdir

İlgili Postlar

Ahmet Kural’ın Eski sevgilisi olduğu iddia edilen Naz Çekem kimdir

Ahmet Kuralın eski sevigili Naz Çekem Kimdir? Şarkıcı Sıla’yı dövdüğü iddiasıyla savcilığa ifade veren Ahmet Kural’ın eski sevgilisi iddia edilen çarpıcı açıklamalarda bulundu. Naz Çekem hakkında merak edilenler Naz Çekem Kimdir haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Naz Çekem aslen nereli? Naz Çekem şuan kaç yaşında? Naz Çekem hangi burç?

Naz Çekem aslen İstanbulludur. 30 yaşında ve yay burcudur.

Naz Çekem Kimdir?

Ahmet Kural’ın Sıla’ya şiddet uyguladığı haberleri ardından adı anılan Naz Çekem’e çevrildi. Daha önce Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü, parmağının kırıldığını iddia eden herkes tarafından eleştirilere maruz kalan Çekem Derya Naz kimdir?

Sosyete dünyasından önemli biri isim olan ve Halkla İlişkiler ajans sektöründe yer alan Naz Çekem olarak bildiğimiz asıl adı Çekem Derya Naz’dır. Ahmet Kural’la yaşadığı iddia edilen ilişkisiyle gündeme oturan Naz asıl mesleği Ajanda PR ajansın Genel Müdürü’dür.

Girişimci Derya Naz ilk olarak ismini Ahmet Kural ile aşk yaşadığı iddiaları ile duyurmuştu. Kısa süre beraberliklerinin olduğu ve şok ayrılıklarından sonra  tartışma konusu olarak yaşananlar çok konuşulmuştu. Ayrılık iddiaları göre Ahmet Kural, Naz Çekem’ e  şiddet uygulayarak parmağını kırmıştı. Ahmet Kural şiddet iddialarını kabul etmese de karşı taraf Naz Çekem bu durumunu sosyal medya hesaplarında paylaşınca herkes tarafından reklam yapıldığı hatta  Ahmet Kural’ı karaladığı iddialarıyla gündem olmuştu.

Naz Çekem,  aslında Ekranların aranan yüzü ünlü televizyoncu Mesut Yar’ın baldızıdır.

İnstagram hesabı üzerinden Sıla’ya destek olan Naz Çekem bir magazin programına konuştu. Derya Naz Çekem “Çok üzülüyorum çünkü Sıla ölebilirdi. Allah korumuş. Ben ifadesini okurken ağladım” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Sıla Ahmet Kural’dan Şikayetçi Oldu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler