Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'den Sıla ve Ahmet Kural açıklaması

İlgili Postlar

Seren Serengil’den Sıla ve Ahmet Kural açıklaması

Seren Serengil’den Sıla ve Ahmet Kural açıklaması geldi. Ahmet Kural tarafından şiddete maruz kaldığını iddia ederek savcılığa başvuran Sıla’ya ünlü isimler destek olurken, konu hakkında bir açıklama da Seren Serengil’den geldi. Seren Serengil, açıklamasında hangi ifadelere yer verdi? Sıla’ya mı, yoksa Ahmet Kural’a mı destek oldu? Detaylar haberimizde…

Emre Altuğ Ahmet Kural’a sert çıktı

Seren Serengil’den Sıla ve Ahmet Kural açıklaması

Sıla’nın Ahmet Kural tarafından darp edildiği haberlerinin ayyuka çıkmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Seren Serengil, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Sevgili Sıla , Sevgili Ahmet….
O kadar çok inanmıştım ki size .. aşkınıza döneceğinize barışacağınıza bitmediğine o kadar emindim ki.. Barıştığınızı duyunca çok mutlu olmuştum yakın arkadaşınız gibi inanın.. Ben herkes gibi kadın haklarından bahsetmeyeceğim .” sessiz kalma aferin Sıla” falan da demeyeceğim sen zaten senin için doğru olanı kendin bilirsin sadece ben böyle bir haberin içinde seni görmek istemezdim haklarını arasan bile ,belki seni çok farklı bir yere koyduğumdan bilmiyorum sevmedim bu haberin içinde seni, o kadar yakışmadınız ki .. Elleri kırılsın tabii bir fiskesi varsa üstünde ama sen daha önce de aynı muameleyi gördüğün adama geri döndün bunu hatırlatırım sana.. çünkü sen bu adamın bütününün kötü olmadığını belki alkol aldığında birçok erkeğin agresifleştiği gibi anlık değişimler gösterdiğinin farkındaydın iyi tarafları kötü taraflarını tolere etti gözünde ona geri döndün .bak ne demişim programda bitmedi dönecekler birbirlerine belki üç ay sonra bitecek ama barışacaklar demişim..

Sıla kimdir?

Tam da öyle oldu döndünüz üç ay içinde de ayrıldınız bu ölüm ona yakışmadı derler ya size de bu son hiç yakışmadı..şiddet içerikli bu kötü sonun sizinle ilgili değilde yine sizin dışınızda olan sebeplerden olduğunu düşünüyorum alkol de katalizör gibi geliyor bazı erkekler içince bir şeytan haline dönüşebiliyor aslen melekken…. ve yaptıklarına sonradan çok pişman olabiliyorlar ..böle durumlarda tedavi şart ..ben böyle bir durum sezinliyorum nedense. şimdi ben sizin yakın ortak dostunuz olsam ne yapardım ? İkinizi de arardım şu an düşman kesilseniz de..

Ahmet Kural Kimdir?

Daha 24 saat önce Ahmet’in ailesinin evine gidebilecek kadar işi ciddiyete bindirmiş nice badireler atlatmış yaralar bereler alıp yine de ayrı duramamış birbirine susayarak dönmüş düne kadar birbirine aşık olan insanlardınız ne oldu size böle birde mahkemelik mi olacaksınız derdim!..🤨sıla iftira atacak bir kadın değil bir şeyler olmuş canı yanmış bırak yapsın şikayetini ama sen Ahmet’cim ben de mahkemeye vereceğim lafını yut.. gerekirse suçlu bulun linç edil ama sakın 24 saat önce ailenin evine götürecek kadar sevdiğin ve ciddi düşündüğün bir kadına şu anda karşı atağa geçme sus özür dile ve geçmesini bekle..

Seren Serengil kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler