Ana SayfaÜnlülerEmre Altuğ Ahmet Kural'a sert çıktı

İlgili Postlar

Emre Altuğ Ahmet Kural’a sert çıktı

Emre Altuğ Ahmet Kural’a sert çıktı… Aylar sonra barıştığı sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiası ile savcılığa başvuran ünlü şarkıcı Sıla’ya ünlüler dünyasından destek mesajları yağıyor. Sıla’ya destek olan isimlerden biri de, Emre Altuğ oldu. Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ahmet Kural’a sert çıktı. İşte detaylar…

Kemal Kılıçdaroğlu, Sıla’yı Neden Aradı?

Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia eden Sıla’ya destek yağıyor

Ünlü oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından arp edildiği iddiası ile savcılığa başvuran ve Kural’dan şikayetçi olan ünlü şarkıcı Sıla, ünlü isimlerden destek alıyor. Ünlüler dünyasından birçok isimden destek paylaşımları alan Sıla’ya bir destek de, Emre Altuğ’dan geldi. Şarkıcı Emre Altuğ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Sıla’ya destek olurken, Ahmet Kural’a da verdi veriştirdi.

Sıla kimdir?

Emre Altuğ Ahmet Kural’a sert çıktı

Emre Altuğ, sosyal medya hesabından Sıla’nın yaptığı açıklamanın görüntüsünü paylaşarak “Oğlum sizi kim büyütüyor yetiştiriyor böyle mi öğretiyor??? Farz edelim evde böyle görerek büyüdünüz şiddet görenin mutlu olduğunu da gördünüz mü? Size sevgisini bu şekilde gösteren ve bu şekilde gösterilmesi gerektiğini öğreten mi oldu??? Farz edelim öyle oldu büyüyünce bunun adamlıkla insanlıkla sevgiyle saygıyla ilgisi olmadığını görmediniz mi öğrenmediniz mi??? Eğer öyleyse yazık çünkü o taktirde var olmuş değil yer kaplamış oluyorsunuz!!! (Ahmet ve diğerlerine…)” notunu düştü.

Emre Altuğ Kimdir?

Sıla’dan açıklama

Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia eden Sıla, olayı sosyal medya hesabından yaptığı şu açıklama ile paylaşmıştı: Merhaba, bazen cümleye başlamak çok zor olabiliyor. Galiba en doğrusu konuya direkt girmek.Hayatımdaki insanın fiziki şiddetine maruz kaldım. Bu, fiziki hasarı bir yana insanın kadın tarafını darmadağın eden bir olaymış. Hayatta geldiğiniz yer, başarılarınız ya da oluşturduğunuzun bir anda önemsiz kaldığı yıkıcı bir deneyimmiş. Bu ülkede bugüne kadar ne kadar şiddet mağduru kadın varsa, gözlerinin gözlerinize değdiği bir anmış. Artık ne yazık ki biliyorum, çok kolay değil sokağa çıkıp “Ben şiddete uğradım” diye bağırmak. Ama şunu da biliyorum ki ben de susarsam önce kendime, sonra da bu ülkenin kadınlarına, şiddete karşı insanlarına haksızlık etmiş olacağım. Bu nedenle başıma gelen olay üzerine susmama kararı aldım. Yasaların bana verdiği hakları kullanacağım. Hiç bir ceza, yaptırım benim yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek, bunu çok iyi biliyorum. Ama bu hayatta şarkılarla, kelimelerle bir iletişim kurabildiysek ve kendimi biraz anlatabildiysem, gücümü kendim kadar sizlerden aldığımı da biliyorsunuzdur. Bana uygulanan korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum. Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiç bir ilgisi yok!

Ahmet Kural Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler