Ana SayfaÜnlülerEmina Jahovic'den Sadettin Saran itirafı

İlgili Postlar

Emina Jahovic’den Sadettin Saran itirafı

Emina Jahovic’den Sadettin Saran itirafı geldi. Sadettin Saran ile aşk yaşadığını sır gibi saklayan Emina Jahovic, sonunda beklenen itirafı yaptı. Jahovic, Sadettin Saran ile ilgili ilk kez konuştu. Sırp şarkıcı Emina Jahovic, Sadettin Saran ve yaşadığı aşk hakkında hangi açıklamalarda bulundu? Emina Jahovic neler dedi? Detaylar haberimizde…

Sadettin Saran ile Emina Jahoviç Aile Fotoğrafında Birlikte Poz Verdi!

Emina Jahovic ve Sadettin Saran aşkı ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile olan on yıllık evliliğini, geçtiğimiz Haziran ayında tek celsede noktalayan Sırp şarkıcı Emina Jahovic, bir süredir ünlü iş adamı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme geliyordu. Emina Jahovic, Sadettin Saran ile aşk yaşadığını her fırsatta yalanlıyor, kabul etmiyordu. Ancak, geçtiğimiz günlerde Sadettin Saran’ın anne ve babasının evlilik yıl dönümü kutlamasında bir araya gelen aile üyeleri arasına katılması ile birlikte her şey ortaya çıktı. Sadettin Saran ile ilk kez aşk pozu ortaya çıkan Emina Jahovic, artık aşkını gözlemiyor.

Emina Jahovic kimdir?

Emina Jahovic’den Sadettin Saran itirafı

Emina Jahovic, bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının objektifine yansıdı. Sadettin Saran ile yaşadığı aşk sorulan Jahovic, ilk kez açıklama yaptı ve “Ben özel hayatımla ilgili açıklama yapmayı pek sevmiyorum. Ama zaten her şey ortada değil mi?” diye açıklama yaptı.

Sadettin Saran kimdir?

Emina Jahovic ve Sadettin Saran, artık aşklarını gizlemiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler