Ana SayfaÜnlülerGözaltına alınan Murat Başoğlu'ndan eşine şok iddialar

İlgili Postlar

Gözaltına alınan Murat Başoğlu’ndan eşine şok iddialar

Gözaltına alınan Murat Başoğlu’ndan eşine şok iddialar… Geçtiğimiz yaz aylarında öz yeğeni ile teknede özel görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu, dün, boşandığı eşi Hande Bermek’in şikayeti üzerine gözaltına alındı. Başoğlu, Hande Bermek hakkında şoke eden iddialarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Murat Başoğlu, Savcılığa Başvuracak!

Gözaltına alınan Murat Başoğlu’ndan eşi Hande Bermek hakkında inanılmaz iddialar

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, eski eşi Hande Barmek’in şikayetiyle dün gözaltına alınmasının ardından, eski eşinin kendisini iki kez dövdürttüğünü ve silahlı adam tuttuğunu iddia etti. Murat Başoğlu ve Hande Bermek çifti, Başoğlu’nun öz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede özel görüntülerinin çıkmasının ardından boşanmıştı. Ancak, boşanmaya rağmen birlikte yaşamaya devam ediyorlardı. Murat Başoğlu, dün Bodrum’da eski eşini tehdit ettiği yanındaki bir arkadaşını da darp ettiği iddiası ile gözaltına alındı ve ardından serbest bırakıldı. Başoğlu, adliyeye kendisini döven bir kişi hakkında şikayet dilekçesi vermeye gitti. Ünlü sunucu, bu sırada eski eşi Hande Bermek hakkında şoke eden iddialarda bulundu. Başoğlu, “Eşim beni iki kez dövdürttü” diyerek, eşinin silahlı adam tuttuğunu ve ölüm tehditleri aldığını iddia etti.

Murat Başoğlu kimdir?

Beni dövdürttü

Adliye çıkışında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Murat Başoğlu, cep telefonundan eski eşi Hande Bermek’e attığı mesajları göstererek, eşinin kendisine silah sıksa bile şikayetçi olmayacağını ifade ederek “Olay günü yanımda çalışan elemana verdiğim bazı vekaletnameler vardı. Onları almak için eve gittim. 20 dakika önce zaten oğlumu eve bırakmıştım. Yani ev basma olayı falan yok. Fakat eşim eski bir polisi kendine koruma tutmuş zannedersem. Çünkü ben eve gittiğimde evde bir adam vardı. Kapının üstünde anahtar vardı zaten anahtarlı açtım girdim. Ben dedim ki “Napıyorsunuz” sadece bunu söyledim. Adam üstüme atladı zaten. Burnumu yaraladı, omzum sakat, raporlarım var zaten. Kendisi emekli polis olduğu için işlerin nasıl yapılacağını biliyor. Raporları ona göre düzenlemiş zaten. Ben kendisinden davacı oldum ve koruma talebi için müracaatta bulundum. Polis olduğu için bu işleri iyi biliyor kulağıma eğilip seni öldüreceğim, aileni öldüreceğim, bir daha çocuğunu göremeyeceksin gibi tehditlerde bulundu. Ben elimi bile kaldırmadım. Çünkü kavga etmeye gitmedim.” diye konuştu.

Gözaltına alınan Murat Başoğlu'ndan eşine
Gözaltına alınan Murat Başoğlu’ndan eşine

Benim karımla bir alıp veremediğim yok

Sözlerine devam eden Murat Başoğlu, “Benim karımla bir alıp veremediğim yok. Her gün eve uğrayıp çocuğumu görüyorum. Okuldan ben alıyorum, spora götürüyorum. Burada benim normal bir hayatım var. bugüne kadar yazılan bütün yalan haberlere rağmen sustum, konuşmadım. Ama artık konuşma zamanı bence susmaya gerek yok. Görüyorum ki sustukça herkes üstünüze geliyor. Benim olan haklarıma, mallarıma el konmaya çalışılıyor. Ben bununla ilgili mücadelemi ediyorum. Ben ev falan basmadım, karımı falan dövmeye gitmedim. Aksine yaşadığımız tüm bu olaylara rağmen kendisini çok sevdiğimi söyleyip, barışmak istedim. Ama kendine eski polis olan silahlı adam tutmuş. Benim üzerime saldırtmak için. Geçen gün yaşanan olay planlı yapılan bir kumpastı. Benim 14 yaşında oğlum var artık onun için yaşayacağım. Benden uzak dursunlar. Ben artık Bodrum da yaşıyorum. Normal bir vatandaşım, şöhreti bıraktım. Her gün müzik dinliyorum, kitap, okuyorum, dostlarımla vakit geçiriyorum. Bu ilk değil ikinci. Beni adam tutup dövdürttü. Bununla ilgili kamera kayıtları var cep telefonumda savcılığa vereceğim. Onu şikayet etmemiştim, insan gibi konuşmak yerine bunları yapıyor, sadece konuşacağız. İstiyorsa gelsin kameralar önünde konuşalım buradan çağrı yapıyorum. Artık benim kameralarla işim bitti. Son kez konuşuyorum bir daha da konuşmak istemiyorum. Eşim kendisine silahlı adam tutmuş. Bu olay planlı yapılmış bir olaydır. Çok zor günler geçiriyorum ama dimdik ayaktayım. Kimsenin hakkını yemedim. (Şüpheli olarak getirildiği adliyeye koşarak girmesi) Spordan eve gitmiştim ve çok kötü haldeydim. Kıyafetimin kötü olması nedeniyle, iyi görünmediğim için bu şekilde davrandım. O yüzden de buradan çıkmadım. Şöhreti, her şeyi bıraktım. Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm ve pişmanım. Eşimden bir şans daha istiyorum.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler