Ana SayfaÜnlülerKemal Kılıçdaroğlu, Sıla'yı Neden Aradı?

İlgili Postlar

Kemal Kılıçdaroğlu, Sıla’yı Neden Aradı?

Şarkıcı Sıla ve sevgilisi Ahmet Kural arasından yaşandığı iddia edilen darp olayının ardından Chp Parti Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şarkıcı Sıla’yı aradı. Kemal Kılıçdaroğlu, Sıla ne dedi? nasıl telkin etti? detaylar Haberimizde..

Ahmet Kural Tarafından Darp Edilen Sıla’dan Açıklama! “Susmayacağım”

Kemal Kılıçdaroğlu; “Sıla’yı Aradım, Üzüntülerimi Dile Getirdim”

Televizyonda bir programa davetli olarak katılan ve açıklamalar yapan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Sanatçı Ahmet Kural ve Sıla arasından yaşandığı iddia edilen darp olayının hemen ardından şarkıcıyı arayarak geçmiş olsun dileklerini kendisine ilettiğini söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu, “Sıla’yı aradım, üzüntülerimi dile getirdim. Özellikle kadın olan bir sanatçıya şiddette, daha doğrusu insana bir şiddeti asla kabul etmiyoruz. Doğru da değil. Toplumun beğendiği kabul ettiği önemli bir kişi. Sıla’ya geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Her zaman gönlümün de desteğimin de yanında olduğunu ifade ettim. Çok teşekkür etti. Üzülmemesini de söyledim. Toplum sizin yanınızda, toplum sizi destekliyor. Kadına şiddeti hep birlikte kınıyoruz diye. Düşüncelerimi paylaştım.” dedi.

Sıla kimdir?

Sıla, “Hiç Bir Ceza, Yaptırım Benim Yaşadığım Kabusu Hayatımdan Silmeyecek”

Sevgilisi olan  Ahmet Kural’dan dayak yediği iddiası ile şikayetçi olan şarkıcı Sıla Gencoğlu, kend Instagram hesabından uzun bir açıklama yapmıştı. Yaşadığı darp durumuyla ilgili, yasaların kendine verdiği hakkı kullanmak istediğini söyleyen Sıla, “Hiç bir ceza, yaptırım benim yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek, bunu çok iyi biliyorum. Ama bu hayatta şarkılarla, kelimelerle bir iletişim kurabildiysek ve kendimi biraz anlatabildiysem, gücümü kendim kadar sizlerden aldığımı da biliyorsunuzdur. Bana uygulanan korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum. Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiç bir ilgisi yok” ifadesini açıklamada bulunmuştu.

Ahmet Kural kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler