Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural Tarafından Darp Edilen Sıla'dan Açıklama! "Susmayacağım"

İlgili Postlar

Ahmet Kural Tarafından Darp Edilen Sıla’dan Açıklama! “Susmayacağım”

Geçtiğimiz günlerde yeniden barışarak, ilişkiye başlayan Sıla ve Ahmet Kural cephesinden şoke eden bir haber gündeme bomba gibi düştü. Şarkıcı Sıla, sevgilisi Ahmet Kural’ın kendisine şiddet uyguladığını öne sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Sıla, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural’dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu. Sıla, savcılıktan Kural ile ilgili koruma ve uzaklaştırma kararı alınmasını talep etti. Sıla, “Bir hukuki sürecin içindeyiz. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum açıkçası. Zamanı gelince zaten konuşacağız. Savcılığa ifade vermeye geldim. Ahmet Kural’dan şikayetçiyim” dedi. İşte şarkıcı Sıla’nın Açıklaması!

Şarkıcı Sıla Ahmet Kural’dan Şikayetçi oldu!

Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı…

Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na gelen şarkıcı Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla, bu haberin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı. İşte Sıla’nın Açıklaması…

Sıla kimdir?

Ahmet Kural kimdir?

Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiç bir ilgisi yok…

“Merhaba, bazen cümleye başlamak çok zor olabiliyor. Galiba en doğrusu konuya direkt girmek. Hayatımdaki insanın fiziki şiddetine maruz kaldım. Bu, fiziki hasarı bir yana insanın kadın tarafını darmadağın eden bir olaymış. Hayatta geldiğiniz yer, başarılarınız ya da oluşturduğunuz bir anda önemsiz kaldığı yıkıcı bir deneyimmiş. Bu ülkede bugüne kadar ne kadar şiddet mağduru kadın varsa, gözlerinin gözlerinize değdiği bir anmış. Artık ne yazık ki biliyorum, çok kolay değil sokağa çıkıp “Ben şiddete uğradım” diye bağırmak. Ama şunu da biliyorum ki ben de susarsam önce kendime, sonra da bu ülkenin kadınlarına, şiddete karşı insanlarına haksızlık etmiş olacağım. Bu nedenle başıma gelen olay üzerine susmama kararı aldım. Yasaların bana verdiği hakları kullanacağım. Hiç bir ceza, yaptırım benim yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek, bunu çok iyi biliyorum. Ama bu hayatta şarkılarla, kelimelerle bir iletişim kurabildiysek ve kendimi biraz anlatabildiysem, gücümü kendim kadar sizlerden aldığımı da biliyorsunuzdur. Bana uygulanan korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum. Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiç bir ilgisi yok!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler