Ana SayfaÜnlülerKeremcem Sevgilisini Şımarttı!

İlgili Postlar

Keremcem Sevgilisini Şımarttı!

2015 yılınsa oyuncu Seda Güven’den boşandıktan sonra uzun süre ilişkisi olmayan yakışıklı genç oyuncu ve şarkıcı Keremcem, tam 15 yaş küçük sevgilisi İlay Erkök’ü öpücüklere boğarken herkesi şaşırttı, detaylar Haberimizde..

Keremcem kadrodan çıkarıldı mı? İlk açıklama geldi…

Keremcem Sevgilisini Öpücüklerle Şımarttı!

Hem şarkıcılık, hem de oyunculuk kimlikleri ile bilinen Keremcem, Tolga Çevik’in sunduğu ‘Arkadaşım Hoşgeldin’ adlı programda keşfedilen  oyuncu İlay Erkök’le birlikte, gözlerden uzak mutlu bir ilişki içerisnde. Oyuncu Keremcem, genç sevgilisine olan ilgisini ve sevgisini göstermektende kaçınmıyor.

Keremcem kimdir?    İlay Erkök Kimdir?

Aşkları ortalama bir yıldır süren oyuncu Keremcem ile oyuncu  İlay Erkök, önceki akşam Vadistanbul’daki bir davette objektiflere yakalandılar. 40 yaşındaki oyuncu Keremcem, kendinden tam 15 yaş küçük olan oyuncu sevgilisini öperek  aşkını sergile. Ünlü ikilinin, gece boyunca birbirlerine aşk dolu bakışları dikkatlerden kaçmadı.

Seda Güven Kimdir?

Yaş Sorusuna Kızmıştı!

Daha önce “Aranızdaki 15 yaşlık fark sizi korkutuyor mu?” sorusuna tepki gösteren 40 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, Keremcem, “Arkadaşlar sizce aramızda 15 yaş fark var gibi duruyor mu? Bizim aramızda yaş problemi yok. Gayet iyiyiz. Lütfen bir daha böyle sorular sormayın” ifadeleriyle kızdığını dile getirmişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler