Ana SayfaÜnlülerKeremcem kadrodan çıkarıldı mı? İlk açıklama geldi...

İlgili Postlar

Keremcem kadrodan çıkarıldı mı? İlk açıklama geldi…

Keremcem kadrodan çıkarıldı mı? Rol alacağı konuşulan ‘Kaptan’ filminin oyuncu kadrosundan çıkarıldığı iddia edilen Keremcem, iddialar hakkında sessizliğini bozdu. İlk kez konu hakkında açıklama yapan Keremcem, ne dedi? Keremcem’in filmin kadrosundan çıkarıldığı iddiaları doğru mu? Detaylar haberimizde…

Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin İki Yalancı Dizisinde Başrolde

Keremcem kadrodan çıkarıldı iddiası

Hem şarkıcılık, hem de oyunculuk kimlikleri ile tanınan Keremcem’in, başrolünde Erkan Petekkaya’nın yer aldığı ‘Kaptan’ isimli filmde rol alacağı duyulmuştu. Ancak, Keremcem’in anlaşma şartlarından bazı maddeleri değiştirmek istediği ve bu nedenle filmin oyuncu kadrosundan çıkarıldığı iddia edilmişti.

Keremcem kimdir?

Keremcem’den ‘Kaptan’ filmi açıklaması

‘Kaptan’ filminin oyuncu kadrosundan çıkarıldığı iddia edilen Keremcem, iddialar karşısında sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Keremcem, açıklama yaptığı paylaşımında “Hakkında “Kerem gitti Kemal geldi” denmiş ama henüz görüşme aşamasındayken, anlaşmadığım bir sinema filminden nasıl ayrılabilirim? Önümüze konulan sözleşmeyi, şartlarda anlaşamadığımız için imzalamadım ve teklifi reddettim. Filmin tanıtımı için ismim üzerinden reklam yapılmaya ve yanlış bir algı yaratılmaya çalışılıyor.” şeklinde ifadelere yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler