Ana SayfaDizilerKeremcem ve Yağmur Tanrısevsin İki Yalancı Dizisinde Başrolde

İlgili Postlar

Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin İki Yalancı Dizisinde Başrolde

Kanal D ekranlarında yaz aylarına özel olarak yayınlanmaya başlayacak olan İki Yalancı’nın ilk tanıtımı yapıldı. Özellikle başrollerinde ekranların sevilen oyuncularından birisi olan Keremcem ile Yağmur Tanrısevsin’in yer alacak olması, İki Yalancı dizisine ilgiyi artırırken Gani Müjde tarafından senaryosu yazılan dizi şimdiden oldukça dikkat çekti.

Eda Teksöz tarafından yönetilecek dizilen, bugüne kadarki çekimleri oldukça başarılı geçti. Yapılan tanıtım sonrasında dizisinin yaz aylarının en çok dikkat çeken dizilerden birisi olacağı da görüldü.

İki Yalancı Dizisinin Konusu Ne?

Ekranlara gelecek olan dizide özellikle para nedeniyle büyük bir ihanete uğrayan Serkan ile işinden atılarak oldukça zorlu bir hayat yaşayan Duygu’nun hayatlarının kesişmesi ve daha sonrasında bu ikili arasında yaşanan olaylar ekranlara getirilecek. Birbirine karşı yalan atan fakat daha sonrasında giderek birbirine karşı aşık olmaya başlayarak attıkları bu yalanlardan dolayı üzüntü duyan Serkan ve Duygu, oldukça zorlu bir hayat şartları içerisinde toz pembe olan bu aşkı yaşatmaya çalışacak. Fakat attıkları yalanlar onları bu yolda yalnız bırakmayacak

İki Yalancı Oyuncu Kadrosunda Kimler var?

Dizi ile ilgili yapılan paylaşımlarda başrollerde Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in olacağı kesinleşirken özellikle yan rollerde ve dizinin kadrosunda yer alacak diğer isimler de açıklandı. Açıklamalara göre dizide yer alacak oyuncular ve dizide canlandırdığı karakterler şöyle;

Serhan Arslan (Naci), Hazal Şenel (Burcu), Koray Erkök (Cenk), Pınar Karaman (Esra), Ahmet Kayakesen (Alp), Rahmi Dilligil (Cemil), İnci Şen (Merhamet), Şebnem Gürsoy (Melike), Tuna Arman (Gülsüm), Selçuk Sazak (Mümtaz), Erol Aydın (Mehmet), Aykut İspir (Burhan), İlsu Olcahan Kubak (Aslı)

İki Yalancı dizisi için paylaşılan bu bilgilerde, dizinin güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olduğu görüldü. Bu bakımdan yaz aylarına doğru İki Yalancı en çok konuşulan dizilerden birisi olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler