Ana SayfaDizilerTV8 20 Haziran Salı 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 20 Haziran Salı 2017 Yayın Akışı

TV8 20 Haziran Salı 2017 yayın akışı ile ilgili paylaşılan son listeye göre, kanalda yayınlanacak olan tüm programlar net bir şekilde öğrenildi.

Özellikle 20 Haziran Salı günü sabah itibariyle ilk olarak Günaydın Doktor adlı sabah programı ekranlara gelecek. 07.00 itibarıyla yayınlanacak olan Günaydın Doktor sağlık ile ilgili son gelişmeleri ekranlara taşıyacak. Bu programın ardından yayınlanacak olan diğer bir içerik ise çocuklara yönelik olacak. 08.15 itibarıyla çizgi film Maşa ile Koca Ayı ekranlara gelecek ve özellikle çocukların keyifli bir saat geçirmesini sağlayacak.

Saat 09.30 sonrasında ise ekranlara Aramızda Kalmasın adlı magazin programı gelecek. Bu magazin programında özellikle gün boyunca yaşanacak gelişmeler, bir önceki günün gündemi ve yeni olaylar masaya yatırılacak. Saat 11.45’te Arda’nın Ramazan Mutfağı’nda yeni bölüm itibariyle yeni tarifler paylaşılacak.

TV8 20 Haziran Salı 2017 Yayın Akışı Öğle Kuşağı

Öğle kuşağına geçildiğinde ise saat 12.45 itibariyle Yaşamdan Hikayeler canlı bölümüyle yayınlanacak. Özellikle yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çeken Yaşamdan Hikayeler yeni bölümüyle yine izleyenlere sunulacak. Yaşamdan Hikayeler sonrasında ise saat 15.00’da Survivor Panorama canlı olarak ekranlara gelecek. Ardından saat 17.00’da Gerçeğin Peşinde adlı yeni bölümü ile yayınlanacak program özellikle merak edilen dosyaları yıllar sonra ekranlara tekrar getirecek.

Gecenin en çok merak edilen programı Survivor 2017 yeni bölümüyle saat 20.00 sonrasında ekranlarda olacak. Yayınlanacak olan yeni bölümde özellikle dokunulmazlık oyununun oynanacak olması, yeni programın oldukça dikkat çekmesini sağlayacak. Gece boyunca ekranlara Emre Dorman ile Kuran’ın İzinde ve Bekir Köse ile Sahur Vakti yer alacak. Ramazan’a özel olarak ekranlarda yer almaya başlayan bu programlar sonrasında ise Yaşamdan Hikayeler ve gerçeğin peşinde programlarının tekrar bölümleri ekranlara gelecek ve böylece gün sonlanacak.

TV8 20 Haziran Salı 2017 Yayın Akışı Gecede Neler Var?

TV8 20 Haziran Salı 2017 yayın akışı kapsamında hazırlanan bu içeriklerle TV8’de gün sona erecek ve birbirinden iddialı programlar sayesinde izleyiciler oldukça keyifli bir gün geçirecek. Survivor’da yapılacak dokunulmazlık oyunu sonrasında Kıbrıs için son biletin alınacak olması da programın dikkat çekmesini sağlayacak.  Bu bakımdan yarışma sayesinde TV8’in reytinglerin üst sıralarında olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler