Ana SayfaÜnlülerAnoreksiya oldu denilen Wilma Elles'in bikinili pozu olay yarattı!

İlgili Postlar

Anoreksiya oldu denilen Wilma Elles’in bikinili pozu olay yarattı!

Anoreksiya oldu denilen Wilma Elles’in bikinili pozu olay yarattı!  Anoreksiya hastalığına yakalandığı iddiaları ile gündeme gelen güzel oyuncu Wilma Elles, bikinili poz verdi. İddialara bu poz ile yanıt vermek isteyen Elles, şaşkınlık yarattı. Wilma Elles’in bikinili pozu sosyal medyada olay yarattı. İşte detaylar…

Wilma Elles’in Son Halini Gören Şoka Giriyor!

Wilma Elles anoreksiya mı oldu?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli dizide Caroline karakterine hayat veren ve aldığı bu rol ile tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen güzel oyuncu Wilma Elles, 2016 yılında ikiz bebeklerini dünyaya getirmişti. Doğumun ardından hızla kilo vermeye devam eden Elles, çok fazla kilo verince hayranlarını telaşlandırdı. Çok fazla kilo veren ve boynu, yüzü, kollarının zayıflığı dikkat çeken Wilma Elles’in son halini gören sevenleri, anoreksiya hastalığına yakalandığını düşündü.

Wilma Elles kimdir?

Wilma Elles bikinili pozunu paylaştı

Anoreksiya hastalığına yakalandığından endişelenilen Wilma Elles, konu hakkında bir açıklama yapmak yerine denizde bikinili verdiği pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak, bu poz da hayranlarının içini rahatlatmaya yetmedi.

İşte Wilma Elles’in bikinili pozu

Wilma Elles, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülenmiş, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken yeni proje çalışmaları ile ilgili “Bir diziyle ekranlara dönebilirim ama imzalar atılmadan konuşmam doğru olmaz. Netleşince tekrar konuşuruz. Almanya’da bir film projesinde yer aldım. Mike Mitchell gibi Hollywood yıldızı bir oyuncuyla birlikte kamera karşına geçmek benim için çok güzel bir duyguydu, çok kaliteli bir ekiple çalıştık. Amacımız bu filmle Cannes Film Festivali’nden ödülle dönmek.” diye konuşmuştu. Yurt dışı ve yurt içinde oyunculuk çalışmalarına devam eden ünlü oyuncu Wilma Elles, yaptığı açıklama ile önümüzdeki sezon ekranlarda boy göstereceğinin sinyallerini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler