Ana SayfaÜnlülerGeçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri - (17 - 23 Haziran...

İlgili Postlar

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri – (17 – 23 Haziran 2019)

Ünlüler tarafından yoğun ve üzücü geçen, Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri – (17 – 23 Haziran 2019) listesi sizler için hazırlandı.

Neşe Karaböcek’in Acı Günü!

Karaböccek’in 44 yaşında hayatını kaybeden oğlu Hasan Ali Yener Salı günü Beykent Hz. Ebubekir Sıddık Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınarak son yolculuğuna uğurlanacak.

Pınar Altuğ’dan Makyajsız Paylaşım

Bir çok ünlünün makyajsız halini paylaşması üzerine Pınar Altuğ’da bu ünlüler arasına katıldı. Sosyal medya hesabından makyajsız halini paylaşan Pınar Altuğ beklenmedik yorumlarla karşılaştı.  Altuğ paylaşımıyla bütün ilgileri üzerine topladı. Pınar Altuğ’un makyajsız hali takipçileri tarafından beğenilmedi.

Özge Ulusoy Hakkında Çıkan İddialara Cevap Verdi!

Dün geceden beri sosyal medyadan hakkında yapılan paylaşımlardan sonra gözler Özge Ulusoy’a çevrildi. Adı bir aşk dedikodusuyla anılan ünlü model hakkında binlence paylaşım yapıldı. Genç kadın bugün öğle saatlerinde sessizliğini bozarak kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Gökhan Töre ve Esra Bilgiç Boşandı

İkilinin ayrılık iddaası gündeme bomba gibi düştü.Gökhan Töre ve Esra Bilgiç’in duruşması çok kısa sürerek tek celsede anlaşmalı olarak ayrıldılar. Her iki tarafında tazminat ya da nafaka beklentisi ve talebi olmadığı öğrenildi.

Kriz Geçiren Zerrin Özer’in Menajerinden Murat Akıncı Açıklaması!

İki gün önce evlenen Zerrin Özer’in eşi hakkında dolandırıcı olduğu yönünde iddialar ortaya atılmış ve bir televizyon programında 3 kadın Murat Akıncı’nın dolandırıcı olduğunu öne sürmüştü.

Sevda Demirel Babasını Kaybeden Başak Dizer’e Çirkin Sözler Savurdu!

Geçtiğimiz günlerde uzun süredir kanser tedavisi gören oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer Tatlıtuğ’un babası hayatını kaybetti. Dizer’in acısı hakkında şarkıcı Sevda Demirel’in sarfettiği “Sanki yabancı birinin cenazesinde” yorumu herkesi şaşkına çevirdi.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Çiftinin Bebeğine Lüks Hediye!

Ünlü camianın sevilen çiftlerinden Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, 2017 yılında birlikteliklerini nikahla taçlandırmışlardı. Mutlu bir evlilik sürdüren Sayışman ve Abazi çifti, önceki ay oğulları Efehan’ın doğumuyla birlikte anne-baba olma heyecanını yaşamışlardı.

İrem Sak’tan Olay Poz! Görenlerin Ağzı Açık Kaldı!

İrem Sak’tan Olay Poz! Görenlerin Ağzı Açık Kaldı! Göcek’te tatil yapan ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mayolu pozu ile beğeni yağmuruna tutuldu.

Hilal Altınbilek Bodrum’ da Plajı Salladı!

Bir Zaman Çukurova dizisinde Züleyha karakterine hayat veren güzel oyuncu Hilal Altınbilek Bodrum’da yaz sezonunu açtı. Hilal Altınbilek güzelliğiyle Bodrum’da dikkatleri üzerine topladı.

Gamze Özçelik Tesettürlü İlk Kez Görüntülendi!

Gamze Özçelik Tesettüre Girdi! Hempa Derneği’nin düzenlediği ödül töreninde Gamze Özçelik tesettürlü kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti. Ödül törenine katılan ünlü oyuncu, ilk kez kameralara görüntü verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler